StudentGuru Unipi: «Ανάπτυξη εφαρμογών στις πλατφόρμες των Windows - Windows Phone»

tro-ly-ao-cortana-cho-windows-phone-goi-cam-trong-ban-beta-134-1389933491-52d8b3b35d3a8

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των φοιτητών για την κατηγορία Windows & Windows Phone Challenge του διαγωνισμού ImagineCup, το StudentGuru Unipi σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas και με την υποστήριξη του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την «Ανάπτυξη εφαρμογών στις πλατφόρμες των Windows και Windows Phone».

Στόχος

Στόχος είναι οι φοιτητές να μάθουν να αναπτύσσουν φανταστικές εφαρμογές ικανές να διεκδικήσουν διακρίσεις στον διαγωνισμό του ImagineCup και να προβληθούν σε ένα παγκόσμιο κοινό μέσω της διάθεσής τους από το Windows Store!

Δηλώσεις Συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφτείτε τη σελίδα http://imaginecamp2014-unipi.eventbrite.com/.

Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Μαρτίου 16:00 – 21:00 καθώς και το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 10:00 – 17:00 στην επίσημη αίθουσα συνεδρίων («Πορτοκαλί Αμφιθέατρο») του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Μ. Καραολή και Α. Δημητρίου 80).

Ποια θέματα θα καλύψουμε;

Στο διήμερο αυτό σεμινάριο θα καλύψουμε την ανάπτυξη εφαρμογών στις πλατφόρμες των Windows και Windows Phone με χρήση της γλώσσας C#. Θα γνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία των Windows και των Windows Phone και θα μάθουμε να σχεδιάζουμε και να αναπτύσσουμε φανταστικές εφαρμογές. Τέλος, θα μάθουμε μικρά και μεγάλα μυστικά για την πιστοποίηση των εφαρμογών μας και τη διάθεση τους στο store! Η αναλυτική θεματολογία
θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Τα θέματα του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθήσουν τους φοιτητές, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, να αναπτύξουν φανταστικές εφαρμογές! Θα ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά και θα προχωρήσουμε μέχρι τα πιο προχωρημένα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης εφαρμογών.

Να φέρω laptop;

Ναι, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Η χρήση φορητού υπολογιστή θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δοκιμάζουν όσα παρουσιάζονται και να ρωτάνε απορίες κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Φυσικά, για όσους δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, όλο το υλικό του σεμιναρίου θα είναι διαθέσιμο ώστε να το μελετήσουν στο σπίτι τους.

Μπορώ να φέρω και έναν φίλο μου;

Φυσικά, θα χαρούμε να σας δούμε όλους! Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη ανεξαρτήτως σχολής ή τμήματος φοίτησης.

Θα δοθούν πιστοποιήσεις;

Ναι! Στο τέλος του κύκλου των σεμιναρίων μας για το έτος 2013 – 2014 θα δοθούν πιστοποιήσεις παρακολούθησης από το StudentGuru Unipi σε όσους έχουν παρακολουθήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό παρουσιάσεων μας. Γι’ αυτό μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας του κουπόνι συμμετοχής ώστε να μας βοηθήσετε να σημειώσουμε ότι ήσασταν παρόντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;