Μαθήματα “Business Writing Skills” από το Ινστιτούτο BOKOS

Bokos

Βελτιώστε τη δυνατότητα γραφής για κάθε τομέα χρήσης της αγγλικής γλώσσας με τον Κώστα Μπώκο στο λονδρέζικου στυλ νεοκλασικό της οδού Ιπποκράτους

Από το Σάββατο 1 Μαρτίου έως το Σάββατο 17 Μαΐου στο Ινστιτούτο διδασκαλίας αγγλικών BOKOS, Ιπποκράτους 68Α, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα βελτίωσης δυνατότητας γραφής για κάθε τομέα χρήσης της γλώσσας. Συγκεκριμένα τα μαθήματα θα γίνονται στο διάστημα αυτό κάθε Σάββατο 10:00-14:00 , με συνολικό χρόνο που θα φτάσει τις 40 ώρες μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος, με δίδακτρα σε προσιτή τιμή.

Σύμφωνα με το αναλυτικό σημείωμα του Ινστιτούτου του καθηγητή αγγλικής Κώστα Μπώκου, το περιεχόμενο του προγράμματος «LCCI – Business Writing Skills» ορίζεται ως εξής:

«Αν έχετε βρεθεί ποτέ σε θέση όπου αναρωτιέστε πώς θα πρέπει να ξεκινήσει ένα e-mail, ποια γλώσσα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε στο γραπτό σας ή πώς μπορείτε να παραπονεθείτε/διαμαρτυρηθείτε σε κάποιον χωρίς να φαίνεστε αγενής, τότε αυτό είναι το μάθημα που πρέπει να πάρετε. Αυτό είναι ένα πολύ πρακτικό μάθημα που επικεντρώνεται στο να σας διδάξει συγκεκριμένη γλώσσα μέσα από δραστηριότητες που γίνονται την ώρα της διδασκαλίας, έτσι ώστε να μπορείτε να την εξασκήσετε.

Μέχρι το τέλος του προγράμματος, θα έχετε γίνει σίγουροι ότι κατέχετε όλα τα είδη γραπτού λόγου των επιχειρήσεων. Θα μάθετε να γράφετε:

Reports & Proposals

E-mails

Memos

Rhetorical Techniques

Θα μάθετε:

Να χρησιμοποιείτε στον γραπτό λόγο συγκεκριμένες δομές προτάσεων (advanced structures).

Να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένη σύνταξη για να επικοινωνείτε τα μηνύματα σας με σαφήνεια.

Να χρησιμοποιείτε τεχνικές πειθούς.

Να διορθώνετε τα προσχέδιά σας».

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τα μαθήματα και τα δίδακτρα στο τηλ. 2103390625 και μέσω E-mail: english@bokos.gr, bokos.institute@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;