Business Talents: Παράταση δηλώσεων συμμετοχής!

Παράταση Εγγραφών έως 24 Φεβρουαρίου,

για τον φοιτητικό διαγωνισμό BUSINESS TALENTS. Έναρξη 25/2.

Εγγραφές στο www.businesstalents.com ως τις 24/2

Διοργανώνεται από την PRAXISMMT με την υποστήριξη της MONDELEZ HELLAS

Λόγω της παρατεταμένης διάρκειας της εξεταστικής περιόδου σε πολλά Πανεπιστήμια και άλλα Ε.Ι. και λόγω αυξημένης συμμετοχής, η προθεσμία Εγγραφών στον Φοιτητικό Διαγωνισμό BUSINESS TALENTS με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή παρατάθηκε έως τις 24 Φεβρουαρίου, στις 10πμ. Η πρόσβαση στον προσομοιωτή θα είναι εφικτή από τις 25/2, την επομένη.

To BUSINESS TALENTS, θα προσφέρει στους Φοιτητές, τη μοναδική εμπειρία διοίκησης της εικονικής τους εταιρίας, μια πρακτική με την ομάδα-‘εταιρία’ τους στην Επιχειρηματικότητα, σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα ‘τρέξει’ στο Διαδίκτυο έως αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί με ένα ‘ζωντανό‘ Τελικό, στις 7 Ιουνίου, στην Αθήνα!

Μέσω του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS, χιλιάδες φοιτητές, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς οικονομική ή άλλη υποχρέωση έναν εξελιγμένο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT*, διεθνή εταιρία με ηγετική θέση και 20ετή εξειδίκευση, στην ανάπτυξη προσομοιωτών (simulators) και στην διενέργεια φοιτητικών διαγωνισμών.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται με την υποστήριξη της MONDELEZ HELLAS, στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, προς την νεολαία και την εκπαίδευση.

Ο διεθνής διαγωνισμός BUSINESS TALENTS για Φοιτητές, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και απευθύνεται σε όλους, προπτυχιακούς κα μεταπτυχιακούς φοιτητές όλων των ανωτάτων και ανωτέρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ-Ιδιωτ.Κολλέγια), ανεξαρτήτως Σχολής και ειδικότητας, καθώς οι εμπειρίες που προσφέρει, αποτελούν εφόδια για τη μελλοντική απασχόληση των νέων, σε οποιονδήποτε επαγγελματικό κλάδο και αν ενταχθούν.

Αυτή η πρακτική στην Επιχειρηματικότητα, θα τους δώσει την ευκαιρία να συντάξουν Επιχειρηματικά Σχέδια (business plans) λαμβάνοντας αποφάσεις στο Marketing, την Παραγωγή, τα Χρηματοοικονομικά, το Ανθρώπινο Δυναμικό. Θα σχεδιάσουν ολιστική Στρατηγική, θα ζήσουν την αλληλεπίδραση με τον ανταγωνισμό και θα αναπτύξουν απαραίτητες δεξιότητες με ένα τρόπο διασκεδαστικό, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό business game!

Πέρα από τη μοναδική εμπειρία Διοίκησης της εικονικής τους επιχείρησης για το Βιογραφικό τους, στον Τελικό οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία, Υποτροφίες του ALBA και Θέσεις πρακτικής άσκησης από την Mondelez Hellas, ενώ όλοι οι φιναλίστ θα λάβουν Δίπλωμα.

Η έναρξη του BUSINESS TALENTS είναι στις 25 Φεβρουαρίου με πρόσβαση στον Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, ενώ οι εγγραφές έχουν προθεσμία έως τις 24 Φεβρουαρίου 10πμ, και οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχηματίζοντας ομάδες 3 ή 4 ατόμων, ακόμα και από διαφορετικά Ε.Ι. Εγγραφές – Πληροφορίες : www.businesstalents.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;