«Σε θέλω δίπλα μου» στο Loft του Badminton

# se thelw dipla mou

Την παράσταση «Σε θέλω δίπλα μου» παρουσιάζει ο Μίνωας Θεοχάρης στο Loft του Badminton από τις 21 Φεβρουαρίου. Το έργο παρουσιάζει τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα.

Η παράσταση, σε κείμενο και σκηνοθεσία Μίνωα Θεοχάρη, με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ‘90, στο μεγαλύτερο μέρος της, πραγματεύεται τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει, ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερή της ανάγκη.

Μετά το λαμπερό και πετυχημένο «(Δε) Σε θέλω», που ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του με το τέλος της χρονιάς, το Loft του Badminton υποδέχεται το «Σε θέλω δίπλα μου» από τις 21 του μηνός, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε νέους καλλιτέχνες να μας κάνουν να δούμε την περίπου ίδια ιστορία μέσα από τα δικά τους μάτια. Το Badminton με μεγάλη εμπειρία στις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες παραγωγές musical, φιλοξενεί φέτος στο Loft μία σύγχρονη ελληνική μουσική παράσταση και με ένα τρόπο μας συστήνει μία καινούρια γενιά ηθοποιών και δημιουργών.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο 210 8840600, μέσω των abcd.gr και viva.gr, καθώς και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots. Η είσοδος είναι 12 ευρώ, και για τους φοιτητές 8 ευρώ.

Τους τέσσερις πολύ αναγνωρίσιμους ήρωες ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Αντιγόνη Ψυχράμη και Ελίζα Γεροντάκη. Στα πλήκτρα είναι ο Παύλος Καλτρουμίδης. Την σκηνοθεσία, το κείμενο και την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο Μίνως Θεοχάρης, και την μουσική διεύθυνση και ενορχήστρωση ανέλαβε ο Παύλος Καλτρουμίδης. Τέλος, η οργάνωση της παραγωγής φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Κώτση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;