Πόση ελαφρότητα αντέχει ακόμα το Μαρούσι;

dimarxeio amarousiou

Ο Καραμέρος ζητά από την Κουμουνδούρου το χρίσμα θεωρώντας εαυτόν «αντιΠατούλη» λόγω τηλε-αναγνωρισιμότητας, επιχειρώντας να εκτοπίσει τον αυτοδιοικητικό Λ. Μαγιάκη

Μπερδεμένη η κατάσταση (και) στο Μαρούσι. Από τη μια μεριά φαίνεται να παραμένει στα πράγματα ο Γ. Πατούλης, επιθυμώντας ανανέωση εντολής για μια νέα δημαρχιακή θητεία. Από την άλλη μεριά, όμως, το τοπίο μόνο ξεκάθαρο δεν είναι, καθώς ο παρουσιαστής Γ. Καραμέρος είδε «όνειρο» υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει βάλει «λιτούς και δεμένους» συριζαίους και μη φίλους του για να πάρει το χρίσμα, αμφισβητώντας τον έμπειρο Μαρουσιώτη αυτοδιοικητικό Λ. Μαγιάκη.

Βαρύνουσα σημασία θα έχει η πρόταση που θα σχηματιστεί σε τοπικό επίπεδο προς τα ανώτερα κλιμάκια της Κουμουνδούρου, αλλά το ερώτημα «τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι» παραμένει για τον κ. Καραμέρο. Ο άλλοτε τηλεστάρ γνωστού πρωινάδικου δεν έχει καμία αυτοδιοικητική εμπειρία, ενώ και το 2010,οι «κακές γλώσσες» λένε ότι είχε ψαχτεί να πολιτευτεί στα δημοτικά του Αμαρουσίου με το ΠΑΣΟΚ, όταν όμως του είχαν αρνηθεί το αρχηγιλίκι προτείνοντάς του να αρχίσει από τη θέση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου εκείνος είχε ανακρούσει πρύμναν θεωρώντας ότι τον υποβίβαζαν. Ο υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους στις τελευταίες εθνικές εκλογές φαίνεται ότι σκέφτηκε «τι ΠΑΣΟΚ, τι ΣΥΡΙΖΑ» και έχει βάλει στο μάτι τώρα έχοντας σχηματίσει έναν μικρό πυρήνα υποστηρικτών δίπλα του το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προοδευτικοί Μαρουσιώτες και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σκεφτούν διπλά αν απέναντι στον λαϊκιστή Πατούλη θέλουν να προτείνουν μια τηλεοπτικού τύπου λύση με την ελπίδα να κερδίσουν τον… Δήμαρχο-Γιατρό και πρόεδρο του ΙΣΑ στο ούτως ή άλλως προνομιακό για αυτόν πεδίο της άνευ ουσίας φθηνής επικοινωνίας ή επιθυμούν μια λύση με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, προτείνοντας μια νέα όσο και σοβαρή προγραμματική λύση για την πόλη. Στη δεύτερη περίπτωση δύσκολα να μην θέσουν επικεφαλής της προσπάθειας τον Λευτέρη Μαγιάκη, κι όσο για τον Καραμέρο ποτέ δεν είναι αργά να συνταχθεί σε μια συλλογική προσπάθεια με ουσιαστικό αυτοδιοικητικό περιεχόμενο και μελλοντικά να διεκδικήσει με περισσότερα εχέγγυα τις φιλοδοξίες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;