Dolce&Gabbana - Mosaics | Με θρησκευτική ευλάβεια!

 

Μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις τολμηρές, ανατρεπτικές και πάντα στην κορυφή της κομψότητας. Κάθε νέα κυκλοφορία τους είναι και μια πρόκληση. Επαναπροσδιορίζει τη μόδα και αναβαθμίζει την έννοια της κλασικότητας, χωρίς να μπορεί κανείς να φανταστεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους κάθε φορά. Μιας και οι μέρες ενθαρρύνουν μια δόση πολυτέλειας παραπάνω (με όποιον τρόπο τη βιώνει ο καθένας, ακόμα και με τη φαντασία σου) αποφάσισα οτι η collection για το Χειμώνα 2014 των Dolce&Gabbana είναι το απόλυτο eye-candy. 

mosaics

Η σειρά Mosaics εμπνέεται από τη Βυζαντινή εποχή, την εικονογραφία, το βαθύ πορφυρό κόκκινο και τα βαριά πολύτιμα υφάσματα. Τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε αυτοκράτειρες, τα ρούχα σε ψηφιδωτές εικόνες και όλο το show μοιάζει με ένα παραμύθι ή, καλύτερα, μια βόλτα στο πέρασμα της ιστορίας. Φυσικά, το εγχείρημα δε θα είχε την αίγλη που του αξίζει αν η πασαρέλα δεν πλημμύριζε από τις μουσικές του Nino Rota (God Father, Romeo and Juliet και άλλα αριστουργηματικά) που δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα.

Υ.Γ: Προφανώς και τα περισσότερα είναι καθαρά θεατρικές δημιουργίες, αλλά τα σύνολα με μίντι φούστες και κάπες, καθώς η είσοδος περίπου 30 κόκκινων φορεμάτων σε διαφορετικά σχέδια προς το τέλος της εμφάνισης μου έκλεψαν την καρδιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
ΤΕΛ
76 - 58
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;