Instagram | Έρχεται νέα υπηρεσία προσωπικών μηνυμάτων;

Instagram2

Το Instagram μάλλον αποφάσισε να γίνει λίγο πιο κοινωνικό, αφού όπως εικάζει με δημοσίευμά του το Techcrunch, θα επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν και προσωπικά μηνύματα ή Direct Messages, σύμφωνα με την ορολογία του Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, το instagram, πιθανολογείται ότι θα ανακοινώσει την νέα του υπηρεσία σε συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη, στη Νέα Υόρκη και στην οποία θα συμμετάσχει o συν-ιδρυτής της εφαρμογής, Kevin Systrom, η οποία ανήκει εδώ και καιρό στο δυναμικό του facebook.

Μάλιστα, η υπηρεσία αυτή, είναι μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας των ιθυνόντων της εφαρμογής να γίνει ακόμα πιο ελκυστική στο εφηβικό κοινό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ φήμες λένε ότι τα μηνύματα θα είναι ορατά για μικρό χρονικό διάστημα, θυμίζοντας αρκετά το χαρακτηριστικό του Snapchat.

Από την άλλη, αυτό ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί στο εκατό τοις εκατό, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να αποκρυπτογραφήσουν την ίδια την πρόσκληση για το event, που ακολουθώντας τις πρακτικές των μεγάλων εταιρειών έμοιαζε με teaser, αφού στάλθηκε με το ταχυδρομείο και περιήχε μια εκτυπωμένη φωτογραφία κολλημένη σε μια ξύλινη κορνίζα. Γεγονός που έκανε πολλούς να εικάζουν ότι το instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μέχρι και υπηρεσία εκτύπωσης των φωτογραφιών που ανεβάζουν οι χρήστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;