Ο υπέροχα ποικιλόμορφος χώρος του Dalliance

dalliance_1

Ένα δυνατό bar να πιεις το ποτό σου, μια εξαιρετική κουζίνα για να δοκιμάσεις, ένας υπέροχος χώρος να απολαύσεις τον καφέ σου

Το The Dalliance House δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις σαν ένα απλό bar. Αλλά ούτε και σαν εστιατόριο ή café.

Η επιτυχία του στους πρώτους μήνες που έχει μπει στη ζωή των Βορείων προαστίων έγκειται στο ότι υπηρετεί και τους τρεις αυτούς λόγους ύπαρξης πάρα πολύ καλά.

Βλέπεις οι σφραγίδες στο Dalliance είναι πολλές. Είναι σαν μία ταινία υπερηρώων οι οποία Ο υπέροχα ποικιλόμορφος χώρος του Dalliance αποφάσισαν να συνεργαστούν όλοι μαζί για να φτιάξουν κάτι δημιουργικό και ωραίο. Η Αυγερία Σταπάκη φροντίζει τη γαστριμαργική σου αποζημίωση, ο Γιάννης Σαμαράς έχει δημιουργήσει έναν ευφάνταστο αλλά και πολύ ρεαλιστικό κατάλογο στα ποτά, την ίδια στιγμή που τρεις πάρα πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι στο κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής, ο Παναγιώτης Φούντας, η Κωνσταντίνα Παναγιώτου και η Μαριλένα Σπανουδάκη Μπακοπούλου, μεγαλούργησαν στο παλιό νεοκλασικό.

Η πρώτη επίσκεψη ενδέχεται και να μπερδέψει λίγο. Καθώς περιηγείσαι στους χώρους για να διαλέξεις εκείνον που θα φιλοξενήσει εσένα και την παρέα σου, αντιλαμβάνεσαι ότι ο ένας χώρος διαφέρει πάρα πολύ από τον άλλον.

Ένας ζωηρά διακοσμημένος εσωτερικός χώρος ο οποίος το βράδυ μετατρέπεται σε ένα από τα πλέον joyful bar αυτής της πόλης και δύο εξωτερικοί χώροι. Μία ήσυχη αυλή στο πίσω μέρος του Dalliance και μία busy αυλή στο μπροστινό μέρος.

dalliance_2

Αγαπημένο μέρος για τις οικογένειες τα Σαββατοκύριακα, με τους ιδιοκτήτες να πρέπει κανονικά να δημιουργήσουν ένα parking καροτσιών.

Με πολύ προσεγμένα πρωινά αλλά και πάρα πολύ νόστιμες επιλογές για ένα μεσημεριανό τσίμπημα.

Το βράδυ θα σε συμβούλευα να αφεθείς απλά στο Dalliance. Ξεκινώντας από ένα δείπνο και συνεχίζοντας σε μία μπάρα που είναι αδύνατον να σε απογοητεύσει.

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις τις φιγούρες των ανθρώπων που στέκονται δίπλα στον Γιάννη Σαμαρά, εμπιστεύσου τους απόλυτα στο να δημιουργήσουν το κατάλληλο cocktail για εσένα, να σου μιλήσουν για το ποτό και να φροντίσουν ώστε η επίσκεψή σου στο Dalliance να μην είναι απλά μια βόλτα για ποτό αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

dalliance_6

Nou-Pou.gr | Μάθε τη Νότια πλευρά της πόλης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;