Ο Λοβέρδος ενώπιον των

Λοβέρδος | Προχωρημένες οι συζητήσεις για μεταγραφή στη ΔΗΜΑΡΜετά τις αθρόες συλλήψεις από την κεφαλή μέχρι τη βάση της Χρυσής Αυγής, γίνεται πολύ κουβέντα αν προκύψουν εκλογές, λόγω μαζικών παραιτήσεων των Βουλευτών της οργάνωσης και των υπόλοιπων πολιτευτών των ψηφοδελτίων της του 2012. Μεταξύ των συνταγματολόγων που εξέφρασαν άποψη κι ο Βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Συμφωνία για μια Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είπε ότι δεν προβλέπονται γενικές εκλογές, χωρίς όμως να αποκλείει προκήρυξη εκλογών στις 15 περιφέρειες των βουλευτών της ΧΑ, ενώ για τον Βουλευτή Επικρατείας “πρότεινε” να επιλεχθεί από το επόμενο σε δύναμη κόμμα, τη ΔΗΜΑΡ με την οποία συζητά τη συμπόρευση του μαζί της. Για το πολιτικό θέμα της ΧΑ, πάντως, δεν ήταν το ίδιο λαλίστατος, παρά τα παλιότερα “κοπλιμέντα” του για τα “κινηματικά” χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής, την οποία είχε φτάσει στο σημείο να την αποκαλεί “ελληνική Χεσμπολά”!

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι προ εξαμήνου, ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση είχαν προκαλέσει δηλώσεις του κ. Λοβέρδου για τη Χρυσή Αυγή, στις οποίες είχε χαρακτηρίσει τη ΧΑ «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά τη Μεταπολίτευση», ενώ τόνιζε ότι «κάνει ακτιβισμό πάνω σε μεγάλα προβλήματα». Επιπλέον, ο κ. Λοβέρδος είχε επισημάνει ότι «βγάζοντας τα γενικά πολιτικά τους προτάγματα, η Χρυσή Αυγή μοιάζει με την υπόλοιπη αντιπολίτευση, λέει ό,τι λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ για το υψηλό τότε ποσοστό της ΧΑ έλεγε ότι πρόκειται για “αυθεντικό το ποσοστό».

Και μη χειρότερα… Καλύτερη η συνταγματολική ανάλυση Ανδρέα. Καλά έκανες και δεν μπήκες στην πολιτική ουσία, γιατί ποιος ξέρει τι “μαργαριτάρια” θα μας χάριζες κι αυτή τη φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;