Μέτρα κατά του κλαρινογαμπρισμού

tipoi_paralias

Νομίζω πως θα συμφωνούσατε όλοι μαζί μου πως το κακό έχει παραγίνει και πρέπει να τιμωρηθεί.

Ο λόγος για το φαινόμενο του κλαρινογαμπρισμού και την ανάγκη άμεσης διευθέτησης του πριν γεμίσει ο τόπος και δεν γλιτώνουμε με τίποτα.

Εφόσον το φαινόμενο αυτό έχει λάβει τα τελευταία χρόνια ανεξέλεγκτες διαστάσεις και κρίθηκε αναγκαία η αντιμετώπισή του, καθώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο για την ποινική καταστολή ακραίων μορφών της εν λόγω συμπεριφοράς, πρέπει να εφαρμόσουμε κάποια μέτρα για την αυτοπροστασία ημών των υπολοίπων.

Έτσι προτείνουμε τα εξής μέτρα:

1. Όποιος εν γνώσει του φοράει ρούχο με V ίσο ή μεγαλύτερο των 15 εκατοστών του μέτρου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους, ενώ εάν το V υπερβαίνει τα 35 εκατοστά του μέτρου ή αν ο υπαίτιος φέρει δασύτριχο στήθος, η ποινή δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δύο ετών.

2. Όποιος μεταβαίνει σε παραλία, έχοντας καταναλώσει συμπληρώματα διατροφής και ιδίως νιτρικό οξύ, ή σε διάστημα μικρότερο της μισής ώρας από προπόνηση με βάρη, με σκοπό να προκαλέσει το ενδιαφέρον των θηλυκών λουομένων, τιμωρείται με πρόστιμο και ρίψη άμμου. Επιβαρυντική περίσταση θεωρείται αν ο υπαίτιος διαπιστωθεί ότι έχει επαλείψει τον κορμό του με Baby Oil ή άλλο λιπαρό σκεύασμα ή ‘σφίγγει’ μία ή περισσότερες μυικές ομάδες.

3. Όποιος με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή παρεμβαίνει, σχολιάζει ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο συμμετέχει σε συζητήσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να δελεάσει και τελικώς να προσελκύσει ανυποψίαστα θύματα, τιμωρείται με report abuse και βανδαλισμό του διαδικτυακού του προφίλ.
Μάλιστα, η ποινή θα είναι ακόμα χειρότερη αν κατά τη διάρκεια της τέλεσης του αδικήματος, ο δράστης χρησιμοποιεί Α) ημίγυμνες φωτογραφίες ή/και Β) ατάκες που έχει ανεύρει στο διαδίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;