Εμπόδια στη διανομή της ταινίας «Lovelace»

536163_λαβλεις

Η «Arrow Productions Ltd» έκανε αγωγή για να σταματήσει η διανομή της ταινίας «Lovelace» – της βιογραφικής ταινίας της πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς – που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής «Arrow Productions Ltd» που από το 1972 έχει τα δικαιώματα για την θρυλική ταινία, κατέφυγε σε περιφερειακό δικαστήριο του Μανχάταν και ζητά –ούτε λίγο, ούτε πολύ- 10 εκατομμύρια δολάρια από τους παραγωγούς της ταινίας «Lovelace» (με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ) και της εταιρείας διανομής της, την «Weinstein Company».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η δικογραφία, η εταιρεία παραγωγής χρησιμοποίησε περισσότερα από πέντε λεπτά πλάνων από το «Βαθύ Λαρύγγι» χωρίς την άδεια της «Arrow», ιδιοκτήτριας των δικαιωμάτων.

Για την βιογραφική ταινία της Λίντα Λάβλεϊς, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε την Κέιτ Χάτσον και τον Τζέιμς Φράνκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά τελικά η Αμάντα Σέιφριντ και ο Πίτερ Σάρσγκαρντ είναι αυτοί που θα παίξουν τους ρόλους της Λίντας και του δυνάστη σύζυγου, ατζέντη και προαγωγού της Τσακ Τρέινορ.

Οι δύο ηθοποιοί πλαισιώνονται από ένα λαμπερό καστ, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι Ντέμι Μουρ, Σάρον Στόουν, Έρικ Ρόμπερτς, Γουές Μπέντλεϊ, Χανκ Αζάρια και Έινταμ Μπρόντι.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ «Sundance» και πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους σύντομα.

Η Λίντα Λάβλεϊς, η οποία αργότερα στη ζωή της έγινε ακτιβίστρια κατά της πορνογραφίας, πέθανε σε ηλικία 53 ετών το 2002, μετά από τροχαίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;