ΕΔΤ | Η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, εκπέμπει ξανά!

h kyria dimarxos

Με την ασπρόμαυρη ελληνική ταινία με τίτλο “Η κυρία δήμαρχος” ξεκίνησε η μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση. Στη συνέχεια, μετά το τέλος της ταινίας θα ξεκίνησει ντοκιμαντέρ. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πάλι άλλαξε το όνομα και από ΕΔΤ έγινε ΔΤ. Στο κάτω μέρος της οθόνης περνούν σε τίτλους σύντομες ειδήσεις.

Θα ακολουθήσουν ελληνικό ντοκυμαντέρ για τον Ανδρέα Εμπειρίκο και ξένη ταινία και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα διακοπεί ως τις 8 το πρωί, οπότε και θα ξαναρχίσει με «παιδική» εκπομπή.

Η ταινία με την οποία θα εγκαινιασθεί το πρόγραμμα της ΕΔΤ, έχει και πολιτικό περιεχόμενο! Σύμφωνα με το σενάριο, δυο ταβερνιάρηδες η Ασπασία Ζορμπαλά (στο ρόλο η Γεωργία Βασιλειάδου) και ο Ανάργυρος Προκόπης (Βασίλης Αυλωνίτης) που έχουν σχέσεις εχθρικές, αποφασίζουν να βάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου στις δημοτικές εκλογές. Ο έρωτας όμως που γεννιέται στα παιδιά τους θα τα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς οι δυο νέοι σκαρφίζονται τα πιο απίθανα σενάρια προκειμένου να κάνουν τους γονείς τους να μονιάσουν.

Σημειώνεται ότι προς το παρόν το ίδιο πρόγραμμα θα μεταδίδεται και από τις τρεις συχνότητες όπου έως την 11η Ιουνίου παρακολουθούσαμε τις ΕΤ1,ΝΕΤ και ΕΤ3.

Για «παράνομη, πραξικοπηματική και αντισυνταγματική πράξη» έκαναν λόγο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αναφερόμενοι στην εμφάνιση του σήματος της «Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης» ( ΕΔΤ) μέσα από τις συχνότητες της παλαιού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Όπως τόνισαν στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, η εκπομπή του σήματος της ΕΔΤ «δεν συνιστά συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ», καθώς όπως σημείωσαν δεν υπάρχει ραδιοφωνία, ιστότοποι, ενημερωτικό πρόγραμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;