Αυτό το

click

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε ακούσει τους γύρω σας, τους κολλητούς σας, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό να λέει: “Είναι καλό παιδί (ο τάδε) αλλά δεν μου έχει κάνει το κλικ”! Τι είναι άραγε αυτό το κλικ που για να προχωρήσουμε με κάποιον/α πρέπει να το ακούσουμε, να το νιώσουμε, να το αισθανθούμε;

Το κλικ λοιπόν δεν περιγράφεται με λόγια και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να το οριοθετήσω. Είναι μία φωνούλα μέσα σου που σου λέει ότι “το πρόσωπο” κάνει ή δεν κάνει για σένα. Γιατί στην τελική μόνο εσύ ξέρεις αν είναι ο κατάλληλος ή όχι. Μπορεί οι γύρω σου να σε βρίζουν που τον παράτησες γιατί έτσι απλά δεν σου έκανε κλικ ή να στα χώνουν γιατί ένιωσες αυτό το πραγματάκι με το πιο ακατάλληλο άνθρωπο στον κόσμο (συνήθως αυτά συμβαίνουν στις παρέες).

Το κλικ είναι σπάνιο. Αν το νιώσετε προσπαθήστε να μην το αφήσετε να φύγει. Είναι ο ενθουσιασμός, είναι ο έρωτας, είναι οι πεταλουδίτσες στο στομάχι. Όταν γίνει το ξέρεις, το νιώθεις. Είναι πολύ όμορφο το κλικ να είναι αμφίδρομο. Τότε δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα. Ξεχυθείτε εκεί έξω και ψάξτε αυτόν/η που θα σας κάνει να νιώσετε αυτό το σκίρτημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;