Διέγραψε τον πρώην από την online ζωή σου!

single2

Αν έχεις να χωρίσεις καμιά 10ετία τότε είσαι πολύ τυχερός/η γιατί την τελευταία φορά που το είχες κάνει δεν είχε μπει τόσο πολύ η τεχνολογία στη ζωή μας, ο/ άλλος/η δεν είχε ούτε Facebook, ούτε Twitter, ούτε Instagram και το πολύ πολύ να έσκιζες καμιά φωτογραφία του/της. Στις μέρες μας όσο και να προσπαθείς να τον/την ξεπεράσεις είναι παντού, τουλάχιστον στη διαδικτυακή ζωή σου.

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις να τον/την ξεπεράσεις εντελώς, να ξεκολλήσει το μυαλό σου αλλά χρειάζεται μέθοδος σωστή και διακριτική. Σας παράτησε που σας παράτησε, μη σας θεωρήσει και καημένους!

  • Πότε πρέπει να αλλάξω την κατάσταση μου από “σε σχέση” σε “single”: Μην το κάνεις αμέσως μόλις τσακωθείτε και χτυπήσει την πόρτα πίσω του και φύγει. Σιγουρέψου πρώτα πως δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο καυγά αλλά για οριστικό χωρισμό. Εντάξει, ίσως να θέλεις να του δείξεις πως δε σε νοιάζει άλλο η πάρτη του/της ωστόσο το τελευταίο πράγμα που θες κατά την περίοδο του χωρισμού είναι να αρχίσει ο κάθε ένας διαδικτυακός σου φίλος και να κάνει comments κάτω από την ενέργεια του τύπου “τι έγινε;”, “κρίμα και ταιριάζατε τόσο πολύ”. Οπότε κάντε υπομονή!
  • Διαγραφή: Δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα να τον/την διαγράψετε. Βγάζει μία δόση κομπλεξισμού. Αντ΄ αυτού μπορείτε να διαγράψετε όλες τις κοινές σας φωτογραφίες για να μην μπαίνετε στον πειρασμό να τις βλέπετε και αναπολείτε στιγμές του παρελθόντος. Βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος εκείνος/η να βρει σύντομα αντικαταστάτη και να ποστάρει φωτογραφίες μαζί με το νέο ειδύλλιο. Εκεί άμα θέλετε σας αφήνω να τον/την διαγράψετε!
  • Μην το παίζεις ευτυχισμένος/η: Έλα, πες αλήθεια το ΄χεις κάνει και εσύ! Ψεύτικα status για δήθεν ξέφρενα ξενύχτια με φίλους και ότι περνάς υπέροχα και δεν τον/την χρειάζεσαι πια. Με αυτόν τον τρόπο δε θα τον/την κερδίσεις πίσω και βασικά δε θα κερδίσεις τίποτα. Σταμάτα να προσποιείσαι ότι ζεις και ζήσε πραγματικά!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;