5 πράγματα που έχουν οι γυναίκες στην τσάντα και τις κάνουν να κοκκινίζουν!

tsanta

Αν φανεί κάποιος αδιάκριτος και επιχειρήσει να ανοίξει μία γυναικεία τσάντα, κι αν η κοπέλα στην οποία ανήκει η τσάντα τον πάρει χαμπάρι σίγουρα θα κοκκινίσει ελαφρώς πρώτα και μετά θα τους βάλει τις φωνές… ξέρετε τις γνωστές ατάκες “με ποιο δικαίωμα ψάχνεις τα πράγματά μου” κλπ.

Υπάρχουν πολλών ειδών τσάντες και αναφερόμαστε στο περιεχόμενο στην προκειμένη περίπτωση. Τι κρύβει άραγε μία γυναικεία τσάντα που αν εκτεθεί σε κοινή θέα θα τις κάνει να ερυθριάσουν (πολύ λογοτεχνική χρήση ρήματος, με έχω εντυπωσιάσει);

1. Προφυλακτικά. Είθισται συνήθως να τα έχουν οι άντρες και δε μας κάνει καμία εντύπωση αν τα δούμε στην τσέπη ή στο πορτοφόλι τους. Αν όμως κατά τύχη πέσουν από την τσάντα μίας κοπέλας σίγουρα θα υπάρξει μία αμηχανία. Θα θυμάστε βέβαια και το σκηνικό της Samantha στη δεύτερη ταινία Sex and The City πόσα προφυλακτικά χύθηκαν από την τσάντα της σε μία όχι και τόσο δεκτική και σεξουαλικά απελευθερωμένη χώρα. Εκείνη το είχε τερματίσει. Παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν είναι ντροπή κορίτσια.

2. Σερβιέτες για τις δύσκολες μέρες. Δε ξέρω γιατί είναι ντροπή. Νομίζω είναι εγγεγραμμένο στο DNA μας, λες και δεν το ξέρουν ακόμη και οι πέτρες ότι είναι ένα στάνταρ πραγματάκι στην τσάντα μας.

3. Σοκολατάκια. Μπορεί να σας ακούγεται κάπως και να λέτε από μέσα σας (ή και απ’έξω σας) “οκ. τι λες κοπέλα μου” ωστόσο ξέρετε τι λένε για τα σοκολατάκια, τις γυναίκες και το σεξ. Δια της εις άτοπον απαγωγής αν κουβαλάει μαζί της σοκολατάκια, τότε τι της λείπει; Βέβαια πιστεύω πως μόνο ένα γυναικείο μυαλό θα έκανε σε νανοσεκόντ τέτοιο συνειρμό.

4. Ταμπόν. Είναι κάτι σαν το νούμερο δύο (αποφεύγω να το πω ξανά) αλλά το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Με το ταμπόν το σεξ γίνεται πιο εύκολο ακόμη και κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών. Αν δει λοιπόν κάποιος το συγκεκριμένο πραγματάκι στην τσάντα σας, ίσως σας περάσει για λυσσάρες και ασυγκράτητες.

5. Περιοδικά με σέξι και ημίγυμνα αγόρια. Εντάξει εσείς ίσως το αγοράσατε για μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη αλλά αν δει κάποιος μόνο το εξώφυλλο σιγά που θα σας πιστέψει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;