Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 21-2

Μια εβδομάδα ακριβώς πριν την τελετή απονομής των βραβείων όσκαρ, τέσσερις καινούργιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για αυτές!

Zero Dark Thirty

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Για περισσότερο από μια δεκαετία το κυνήγι του  Οσάμα Μπιν Λάντεν απασχόλησε όλο τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα δύο κυβερνήσεις. Για τον εντοπισμό του επιστρατεύτηκε η “ελίτ” των πρακτόρων της CIA. Δείτε όλο το ανθρωποκυνηγητό του Οσάμα Μπιν Λάντεν μέσα από μια καλογυρισμένη περιπέτεια.

Στην ταινία συμμετέχουν οι: Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζέισον Κλαρκ, Τζόελ Έντγκερτον, Τζένιφερ Ελ, Μαρκ Στρονγκ, Κάιλ Τσάντλερ και Έντγκαρ Ραμίρεζ.

En Kongelig Affaere

Ο έρωτας της Βασίλισσας είναι μια ταινία του Ελληνικής Καταγωγής Δανού σκηνοθέτη Νικολάι Αρσέλ. Η συγκεκριμένη ταινία είναι υποψήφια για το Όσκαρ 2013 Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Μια νεαρή βασίλισσα, στη Δανία του 18ου αιώνα, παντρεμένη με έναν ψυχικά διαταραγμένο βασιλιά, ερωτεύεται κρυφά τον γιατρό της αυλής και μαζί ξεκινούν μια επανάσταση που θα αλλάξει για πάντα ένα ολόκληρο έθνος.

The Sessions

Η ταινία περιγράφει τη ζωή ενός παραπληγικού συγγραφέα χτυπημένος από τηνπολιομυελίτιδα. Με τη βοήθεια του ιερέα του έρχεται σε επαφή με την Τσέριλ Κόεν-Γκριν, μια θεραπεύτρια και πρακτικό του σεξ, θα καταφέρει να αλλάξει την μίζερη ζωή του;

Στην ταινία συμμετέχουν οι: Τζον Χοκς  Έλεν Χαντ και τον Γουίλιαμ Μέισι.

Laurence Anyways

 Ένας 35χρονος καθηγητής λογοτεχνίας, ζει μια ευτυχισμένη ζωή με την κοπέλα του κάπου στην δεκαετία του 80. Όλα κυλούν αρμονικά, μέχρι τη στιγμή που ο Λοράνς ανακοινώνει στη Φρεντ πως θέλει να ζήσει ως γυναίκα. Στην ταινία συμμετέχουν οι:Melvil Poupaud, Suzanne Clément, Nathalie Baye, Monia.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;