Neolaia SumUp #12 - Αυτά είναι τα καλύτερα άρθρα της εβδομάδας!

Neolaia SumUp #12 και η εβδομάδα τελείωσε μαζί με το Dancing. Ένα σχεδόν-reality λιγότερο (το μοναδικό), να δούμε τι θα βλέπουμε τώρα. Πάντως κέρδισε η Ντορέττα. Από τις λίγες φορές στην Ελλάδα που κερδίζει ο καλύτερος δηλαδή. Συνήθως ο καλύτερος ματιάζεται και πέφτει. Όπως η Μοιραράκη. Κακό μάτι. Για το θέμα Πιστόριους λυπάμαι, είναι από αυτά που δε θέλω να ασχοληθώ. Παραταύτα έχουμε εκτενή αρθρογραφία για να παρακολουθήσει όποιος θέλει.

Εξεταστική τέλος pour moi (ναι, είμαι γαμάτος, ξέρω και γαλλικά) και νομίζω βρήκα το soundtrack του επόμενου εξαμήνου: Παραμυθιάζομαι, νιώθω πιο αδιάβαστος από ποτέ… Και μιλώντας για μουσική, ωραίο το θέμα της Τερέζας για το πιο άκυρο CD που αγοράσαμε. Είμαι σίγουρος πως δε με κερδίζει κανείς. Μην ξεχνάς πως είμαι αυτός που δημιούργησε την κατηγορία Cult & 90s. Η οποία αυτή την εβδομάδα είχε το Άκρως Τολμηρό από δβ. Αμέ.

Άγιος Βαλεντίνος ήταν και πέρασε. Πολλά άρθρα για το “Θεό του Έρωτα”, ξεχωρίζω το neolaia’s Fav για τα αγαπημένα μας ερωτικά τραγούδια, γιατί το διασκέδασα. Και ο έρωτας με τι ταιριάζει; Καλά, μπορεί και όχι. Anyway. Από αρθρογραφία Στέλλας, (γιατί για κάποιο λόγο όλα τα εξερχόμενα clicks από αυτό το άρθρο πάνε εκεί) το άρθρο που έσκισε ήταν το 5 κόλπα για να πει «ΝΑΙ» στο σεξ! Πάντως ως απάντηση, έχω Barbara Palvin. Γιατί διαβάζουμε και άντρες γαμώτο.

ΥΓ 1: Όταν λέμε πως στα θέματα παιδείας, το neolaia.gr πρωτοστατεί, το εννοούμε. Έρχεται Google Hangout by neolaia.gr για το σχέδιο Αθηνά που θα συζητηθεί. Μείνετε συντονισμένοι.

ΥΓ 2:  O Χρήστος Πανάγος, έχει iPhone 4 ντυμένο με θήκη neolaia.gr. Ζηλεύω ήδη.

ΥΓ 3: Σήμερα έχουμε Eurosong 2013. Θα πάμε, θα τα δούμε και θα σας τα πούμε όλα, σε ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΟΝΟ. Γιατί όπου γάμος και χαρά…

ΥΓ 4: Noteblog #22. Αυτό.

ΥΓ 5: Είμαι στο γραφείο μου. Σκέφτομαι ένα πράγμα. Harlem Shake. Δες το.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;