Μπερλουσκόνι | Ποτέ δεν θα πήγαινα με γυναίκα φίλου μου!

Το ανέκδοτο για το «κεράτωμα» του αγρότη από τον τοπικό συνδικαλιστή

Σε συνεδρίαση της Εθνικής Αγροτικής Συνομοσπονδίας Coldiretti αποφάσιε να δώσει το νέο σόου του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Ομολογώ ότι κι εγώ έχω υπάρξει αγρότης. Όταν ήμουν επτά ετών για να συντηρήσω την οικογένειά μου, άρμεγα αγελάδες. Καλλιεργούσα και τη γη, μια και ο πατέρας μου που ήταν αντιφασίστας είχε διαφύγει κατά τον πόλεμο στην Ελβετία», είπε ο Καβαλιέρε, κάνοντας το κοινό να ευθυμήσει με την εικόνα του αρμέγματος και τη συσχέτισή της με το πρόσωπο του «ατακτούλη» Ιταλού πολιτικού.

Με αφορμή τα γέλια των αγροτών, ο αμίμητος στις διηγήσεις του Σίλβιο, εκφώνησε νέο ανέκδοτο με πρωταγωνιστή τον ίδιο κι έναν αγρότη που όταν του αποκάλυψε «μυστικά» για αποτελεσματικότερη και γρηγορότερη παραγωγική εργασία, εκείνος εφαρμόζοντας τις συμβουλές του γύρισε μια μέρα νωρίτερα σπίτι του, αποτέλεσμα να βρει τη γυναίκα του να τον «κερατώνει» με έναν συνδικαλιστή του σωματείου εκπροσώπης των αγροτών της Cgil.

Το ανέκδοτο που κράτησε περισσότερο από έξι λεπτά διακόπηκε από παρέμβαση ατόμου από το κοινό που προέβλεψε ότι αντί για τον συνδικαλιστή ο αγρότης θα έπιανε επαυτοφόρω τη γυναίκα του με τον Ιταλό ηγέτη. Τότε ο Καβαλιέρε πήρε το αυστηρό του ύφος διευκρινίζοντας ότι δεν είναι στο χαρακτήρα του να… ασχολείται με γυναίκες φίλων του, ανεξαρτήτως της αναμφισβήτητης αδυναμίας του στο «ασθενές» φύλο. «Τι είπατε; Μη το επαναλάβετε αυτό, γιατί εγώ είμαι κάποιος που πάνω από όλα υποστηρίζω την αξία της φιλίας», τον παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Μπερλουσκόνι!

Για τους γνωρίζοντες την ιταλική, το «μπεν χουρ» ανέκδοτο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
17:15
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;