Προτεραιότητα Σαμαρά η αντιμετώπιση της ανεργίας

Κύκλο συναντήσεων με υπουργούς και νέα συνάντηση αρχηγών μετά το Υ.Σ.

Μία από τις ελάχιστες συγκλήσεις του Υπουργικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά να θέτει στην ομιλία του ως πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης την αντιμετώπιση της ανεργίας που λαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις, όπως είπε.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε στους υπουργούς του ότι η ανεργία στη χώρα μας «έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και ότι αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπισή της και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής».

Ακόμα, αναφέρθηκε στη διαχείριση των κονδυλίων και επισήμανε ότι «τα χρήματα πρέπει να πάνε εκεί που θα πιάσουν τόπο, να συμβάλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην αντιμετώπιση της ανεργίας και να μην υπάρξει κατακερματισμός σε μικρά έργα», ενώ για τη αποδοτικότερη διαχείριση του ΕΣΠΑ, μετά από εισήγηση Χατζηδάκη όρισε νέο υφυπουργό ανάπτυξης για τα ευρωπαϊκά κονδύλια τον κ. Βιρβιδάκη. Μιλώντας στα μέλη του Υ.Σ. τόνισε: «Θέλω να έρθετε να μου πείτε τα προβλήματά σας και ποιες λύσεις προτείνετε», ενώ ανακοίνωσε κύκλο συναντήσεων με τους υπουργούς του στο Μέγαρο Μαξίμο, με έναρξη την Τετάρτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ από Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί και νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;