Διαγωνισμός | Keep Calm & Δώσε Πόνο!

To GetGreekMusic, το μεγαλύτερο κανάλι ελληνικής μουσικής στο YouTube, μαζί με το neolaia.gr, ζητάνε από τους fans τους να ζήσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με έναν ξεχωριστό τρόπο… “KEEP CALM και δώσε πόνο!” είναι ο διαγωνισμός που ξεκινάει από την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και λήγει στις 13 Φεβρουαρίου και αφορά τους ερωτευμένους που τους αρέσει η ελληνική μουσική!

Οι σελίδες του GetGreekMusic και του neolaia.gr στο Facebook φιλοξενούν ένα ειδικό application μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αναζητήσουν το αγαπημένο τους καψουροτράγουδο στο κανάλι του GetGreekMusic και να το ανεβάσουν στην ειδική φόρμα που περιλαμβάνει το application.

Ο κάθε συμμετέχοντας εχει την δυνατότητα να κοινοποιήσει την συμμετοχή του στους φίλους του και να τους καλέσει να ψηφίσουν το video του.Όσοι φίλοι αποφασίσουν να λάβουν και οι ίδιοι μέρος στον διαγωνισμό μέσω της κοινοποίησης αυτής, δίνουν με την συμμετοχή τους επιπλέον ψήφους στο άτομο που τους προσκάλεσε.

Ο μεγάλος νικητής με το video που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει ένα δείπνο για δύο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο καλύτερο bar restaurant των νοτίων προαστείων, το Pere Ubu στην Γλυφάδα καθώς και ένα gift pack με 10 cd αγαπημένων καλλιτεχνών. Οι τέσσερις συμμετοχές που ακολουθούν σε ψήφους, κερδίζουν από ένα μοναδικό υπογεγραμμένο cd του Παντελή Παντελίδη.

Μην καθυστερείτε λοιπόν! Λάβετε μέρος και … δώστε πόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;