Πρόκειται για τον 14χρονο Φλυν Μαγκάρι, ο οποίος έκανε την επανάσταση του πριν από 3 χρόνια γιατί δεν του άρεσε το φαγητό της μαμάς του. Άρχισε λοιπόν να πειραματίζεται με τα φαγητά προκειμένου να τα κάνει νόστιμα και ανακάλυψε έτσι το πάθος του για τη μαγειρική.
Σήμερα ο νεαρός διευθύνει το εστιατόριο Biersbiel, το οποίο διαθέτει πανάκριβα γκουρμέ πιάτα και είναι υπεύθυνος για τη διατροφή 120 ατόμων ημερησίως. Η μητέρα του Φλυν πλέον αρκείται στο να πλένει τα πιάτα ενώ εκείνος υποστηρίζει πως δεν το κάνει για τα χρήματα αλλά επειδή το αγαπά πολύ.
Θα τον ήθελα πάντως για μικρό μου αδελφό!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Υπάλληλοι γραφείου
Πλήρης Απασχόληση
09-01-2024
Νέα Ιωνία Αττικής
Χωρίς κατηγορία
Όλοι οι τύποι εργασίας
21-03-2024
Θεσσαλονικη