7 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τους άνδρες! [Έρευνα]

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό “Glamour” ανάμεσα σε 1000 άνδρες διεξήχθησαν κάποια συμπεράσματα για το ανδρικό φύλο και εγκέφαλο που μας ομολογούμε πως δεν τα περιμέναμε ή τουλάχιστον σπεύσαμε να πιστέψουμε το αντίθετο και συνήθως αρνητικό και καχύποπτο.

Τα παρακάτω 7 σημεία είναι κάτι σαν εξιλέωση και “αθώωση” των ανδρών αλλά υπάρχουν τόσοι εκατομμύρια άνδρες που οι 1000 πραγματικά δε μας λένε τίποτα. Ωστόσο ας σεβαστούμε την έρευνα (προς το παρόν):

1. Φοβούνται τη φτώχεια: Η ιδέα που επικρατεί σαν μια γενική άποψη είναι ότι οι άνδρες είναι πολύ φιλόδοξοι στο να αποκτήσουν χρήματα και δύναμη. Το 36% των ερωτηθέντων απάντησε πως αυτό γίνεται γιατί στην πραγματικότητα φοβούνται τη φτώχεια και τη μιζέρια. Αξίζει να σημειωθεί πως το 23% δήλωσε πως φοβούνται το θάνατο.

2. Δεν έχουν στο μυαλό τους μόνο το σεξ: Εντάξει δεν είναι ότι δεν το σκέφτονται και καθόλου. Στην πραγματικότητα το 38% δήλωσε πως αυτό σκέφτεται την περισσότερη ώρα της ημέρας, όμως όταν δεν το σκέφτονται, έρχονται στο μυαλό το φαγητό και ο ύπνος. Πολυπράγμον ανδρικό μυαλό! (#not)

3. Αυνανίζονται παντού: 31% των ανδρών δήλωσε πως αυνανίζονται στη δουλειά, ένα ίδιο ποσοστό δήλωσε όταν επισκέπτεται τους γονείς τους και 24% των ερωτηθέντων απάντησε όταν οδηγούν.

4. Οι άνδρες δεν προσέχουν αυτά που οι γυναίκες νομίζουμε πως βλέπουν: Δεν επικρατεί η εντύπωση πως η άνδρες βλέπουν κατευθείαν στο στήθος; Λάθος. 37% των ανδρών δε θα προσέξει αν φαίνεται το σουτιέν σας κορίτσια!

5. Θα σε χωρίσουν αν δεν αρέσεις στους φίλους τους: Καμία πρόθεση να υποστηρίξουν την επιλογή τους. Αν πει η παρέα τους “ΟΧΙ” τότε έχεις πάει από ‘κει που ήρθες κοπελιά αν τα έχεις μπλέξει με κάποιον από το 34% των ερωτηθέντων.

6. Έχουν ξεπεράσει την πλαστική στήθους στις γυναίκες: 55% των ερωτηθέντων δεν εγκρίνουν την αισθητική επέμβαση στο στήθος της κοπέλας τους.

7. Θέλουν να κάνουν σχέση: Κυριαρχεί μία εντύπωση πως οι άνδρες δεν είναι της σχέσης και της δέσμευσης, όχι τουλάχιστον τόσο όσο οι γυναίκες. Όμως η έρευνα διαψεύδει και αυτή την εικασία καθώς 68% των συμμετεχόντων αυτό που στα αλήθεια ψάχνουν είναι μία σοβαρή σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;