Όλοι μας έχουμε προσπαθήσει να ταράξουμε το φαγητό στο τηγάνι ανεπιτυχώς, έστω και μια φορά.
Επειδή νομίζουμε ότι γινόμαστε σεφ πετώντας την ομελέτα για παράδειγμα στον αέρα (και μαζεύοντάς την μετά), ίσως πρέπει να μάθουμε μια μικρή συμβουλή. Το φαγητό δεν χρειάζεται να πηγαίνει πάνω-κάτω για να ανακατευτεί, αλλά μπρος-πίσω. Έτσι,τέρμα πια το πεταμένο φαγητό έξω από το τηγάνι και οι μαμάδες που φωνάζουν.
Δείτε και slow motion στο βίντεο! 😉
Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Νέα Ιωνία Αττικής
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
22-01-2024
Αιγάλεω
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..