Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 έως 25 Μαρτίου!

Εαρινή Ισημερία στις 20 Μαρτίου και Νέα Σελήνη στον Κριό

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε: (παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η σημαντική Εαρινή Ισημερία σας οδηγεί σε μία ανάγκη για δράση που όμως φαίνεται ανασταλτική κάποιες φορές. Είναι η εποχή σας και έχετε τα γενέθλιά σας, όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε καινοτομίες. Είναι στο χέρι σας.

Τα όνειρα σας θα σας απασχολήσουν λίγο και περιορίζουν τις επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Μην επιτρέπετε σε άλλους να πληγώνουν τις ευαισθησίες σας και ασχοληθείτε με τον διαλογισμό αλλά και την αυτοσυγκέντρωση. Η έμπνευση σας προσφέρει δυνατότητες που δεν είχατε φανταστεί. Εκμεταλλευτείτε τη! Για κάποιους από εσάς, μία ρομαντική σχέση, μπορεί να γίνει η αιτία να επουλώσετε προβλήματα του χθες, αρκεί να μην είστε καυστικοί σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Αισθηματικά, απολαμβάνετε αυτό που αξίζει και περιμένατε καιρό, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και τους έχετε ήδη κατακτήσει. Σταθείτε κοντά σε φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, φέρνει η Εαρινή Ισημερία. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας την δύναμη για να προχωρήσετε.

Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης εξομαλύνονται αυτή την περίοδο. Καθώς μάλιστα ήδη η αγάπη σας καλεί πιο εμφανώς και έχετε γλυκύτητα και θελκτικότητα, θα μπορούσατε να απολαύσετε τις χαρές που προσφέρουν άτομα που σας θαυμάζουν και σας αγγίζουν με ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Κατά συνέπεια, θα είναι εύκολο να προχωρήσετε δίχως δυσκολίες σε ένα περιβάλλον ζεστό, όπως το θέλετε.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Εαρινή Ισημερία έχει για σας πολλές ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Καθώς είστε ανήσυχοι συχνά για νέες περιπέτειες, υπάρχει πλούσιο έδαφος να θέσετε στόχους σημαντικούς και να τους προωθήσετε μετά από τα μέσα της Άνοιξης. Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα εντυπωσιαστούν από τον ενθουσιασμό σας. Μην είστε όμως ανέμελοι. Προγραμματίστε σωστά.

Στον κοινωνικό σας χώρο, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς. Ίσως όμως προκαλέσετε τη ζήλια από οικεία πρόσωπα και δεν θα ήταν καλό να αφήσετε την προσωπική σας κάλυψη και άμυνα.

Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη από ένα άτομο που είναι πλάι σας διακριτικά, θα σας στηρίξουν. Μην δίνετε λαβή για σχόλια για την προσωπική σας σχέση, ό,τι καλό αποκομίζετε θα πρέπει να το διατηρείτε κρυφό, για να το προστατεύσετε. Μπορείτε όμως να έχετε στιγμές τρυφερές με το ταίρι σας, κάπου μόνοι, ρομαντικά και ζώντας την αγάπη.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντική για σας η Εαρινή Ισημερία, μοιάζει να φέρνει την Άνοιξη σε θέματα της κοινωνικής σας προώθησης. Είστε παρορμητικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά μέσα από τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το όνομά σας και η φήμη σας εξαπλώνεται, ειδικά αν έχετε ήδη καλλιεργήσει την εικόνα σας στο παρελθόν. Ωστόσο μην ενθουσιαστείτε και μην βιαστείτε σε κάθε πρόκληση.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα σας γεμίσει εμπειρίες, ιδέες και όνειρα. Θα προσπαθήσουν να σας περιορίσουν την διεύρυνση αυτή παράγοντες του στενού σας περιβάλλοντος με τις υποχρεώσεις που εγείρονται εκεί. Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς. Μία ρομαντική γνωριμία με άτομο που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σας ή είναι στο εξωτερικό, θα σας συγκινήσει. Δεν είναι κατάλληλη εποχή όμως για ένα ξεκίνημα, εκτός κι αν ήδη υπάρχει στη ζωή σας και σας βοηθά να ακολουθήσετε το όνειρό σας. Στην περίπτωση αυτή, η σχέση δυναμώνει

Στον αισθηματικό τομέα, κερδίζετε θαυμαστές, αγαπημένα πρόσωπα σας πλησιάζουν ή αν έχετε ήδη ένα ταίρι, χαίρεστε και απολαμβάνετε μέσα από φιλική ατμόσφαιρα, ερωτική, αλλά και καλή συνεννόηση.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Εαρινή Ισημερία να δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για σας, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και φλόγα για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Στην γνώση, στην αναζήτηση αλλά και σε ένα ταξίδι, υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε. Νέες προοπτικές σας περιμένουν.

Προσοχή θα χρειαστεί στις επενδύσεις σας, αφού έχετε πολλά όνειρα αλλά είστε λίγο περισσότερο εύπιστοι ή αφελείς. Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Καραδοκούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Με το ταίρι σας, μπορείτε να βιώσετε μία πολύ τρυφερή περίοδο, αλλά ας είστε γειωμένοι και πρακτικοί, για να μην απογοητευθείτε αργότερα.

Αν είχατε επαναπαυθεί σε ευχάριστες λύσεις, τώρα η ανάγκη θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά και θα καθυστερήσουν τα όνειρά σας. Αλλά θα μάθετε πώς θα ήταν καλό να κατακτάτε κάτι ή κάποιον με τον κόπο σας. Στον κοινωνικό περίγυρο σας θαυμάζουν και έχετε κατακτήσεις. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μία όμορφη σχέση ή να κοινοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας, η Εαρινή Ισημερία φέρνει αγωνία για τις προσωπικές σας ανασφάλειες και φωτίζει τις αδυναμίες σας προκειμένου να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, δίχως να περιμένετε να το κάνουν άλλοι για λογαριασμό σας. Ανακαλύπτετε την φλόγα της δημιουργικότητάς σας. Αλλά προς στιγμήν είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα. Αυτό θα αλλάξει μέσα σε ένα μήνα και θα μπορείτε να προοδεύσετε καλύτερα και ταχύτερα. Μέχρι τότε, ας κάνετε σωστά τον προγραμματισμό σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μία ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό θα σας κάνει να χαλαρώνετε από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο που αγαπάτε ιδιαίτερα, θα φανεί ιδανικό για σας, αν και οι προσωπικές σας άμυνες ίσως περιορίσουν λίγο την χαρά της απόλαυσης

Είναι προφανές πως θα έχετε περισσότερη ζεστασιά από το προηγούμενο διάστημα, αν αποφύγετε να επιμένετε σε λεπτομέρειες και λάθη του χθες. Δείτε λίγο τα δικά σας λάθη, δίχως ενοχοποίηση και ενδιαφερθείτε για την χαλάρωση και απόλαυση του να είστε με χαρούμενα πρόσωπα, αισιόδοξα και θετικά.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και μία επαναστατική διάθεση αλλαγής. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.

Είναι λίγο δύσκολο να τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας όμως, είστε λίγο ονειροπόλοι και αφηρημένοι και αυτό δυσκολεύει τις υποθέσεις σας. Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!

Οικονομικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αυτή την περίοδο, αλλά και να κάνετε επιλογές που σας διασφαλίζουν για το μέλλον, ή να γνωρίσετε άτομα που θα σας στηρίξουν στον τομέα αυτό. Απλά, μην πάρετε απόφαση οριστική για ένα ξεκίνημα.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Άνοιξη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις προσωπικές μας ανάγκες και σας κάνει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή. Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Ας είστε πιο επιμελείς στην υγεία σας όμως.

Η αισθηματική σας ζωή είναι ευχάριστη και όμορφες στιγμές βιώνετε, που όμως εναλλάσσονται από κάποιες αντεκδικήσεις ή μία διαρκή καυστική κριτική. Χαλαρώστε, χαρείτε την σχέση σας και προστατευθείτε από στείρες αντιπαραθέσεις ή εμπλοκή τρίτων.

Η δυσκολία θα έρθει από το θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων. Εσείς ή κάποιος άλλος από τον φιλικό περίγυρο, θα απογοητευθείτε από τις αποκαλύψεις. Δείτε την θετική πλευρά, σε ό,τι σας αφορά, βγαίνετε κερδισμένοι γνωρίζοντας πως δεν σχολιάζουμε ή δεν κάνουμε κακή κριτική, σε ό,τι τον αφορά, θα ήταν καλό να εκτιμήσει τη φιλία και την πίστη σας…

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Νέες συγκινήσεις και νέες δημιουργικές ιδέες φέρνει η Εαρινή Ισημερία στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, όπως και για αρκετές νέες προδιαθέσεις για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι, καλό θα ήταν να δώσετε μία νότα χαράς στην οικογένεια, με μουσική, ένα κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι, ρομαντικές βραδιές, τρυφερότητα. Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσει ο κοινωνικός περίγυρος ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Είναι ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ευχάριστες λύσεις στην αισθηματική σας ζωή, δίχως όμως την διάθεση να κάνετε την απαραίτητη προσπάθεια. Μία ευκολία που παρουσιάζεται αυτό το διάστημα, σας κάνει να προχωρήσετε πιο άνετα. Μην την θεωρήσετε δεδομένη.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η αρχή πρέπει να γίνει από τη βάση και τα θεμέλια της ζωής σας, με την Εαρινή Ισημερία φέτος. Αν και αποφεύγετε τις ανατροπές, είναι ακόμη μία ανατρεπτική περίοδος, όπως η περυσινή, ίσως σε πιο συγκεκριμένους τόνους τώρα. Αλλά είναι αρκετή η περυσινή εμπειρία για να σας οδηγήσει σε σωστές κινήσεις. Διορθώσετε ό,τι έχει ήδη ξεκινήσει και αποφύγετε τα ίδια λάθη στο εξής.

Με το ταίρι σας, ένας ρομαντικός περίπατος θα είναι ό,τι καλύτερο, μία όμορφη συζήτηση ή ένα μήνυμα αγάπης. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς λόγους και μην λύσετε διαφορές ανούσιες σε λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού. Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε για να ρισκάρετε, θα πρέπει να τα προσέχετε. Έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο αλλά με βήματα σταθερά και προσγειωμένοι πάντα. Με το παιδί σας, καλλιεργείστε μία ζεστή και δοτική σχέση.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις φέρνει η Εαρινή Ισημερία στη ζωή σας, αφού συνδέεται με τον τομέα αυτό αλλά και τον Ουρανό, ακόμη μία φορά, κυβερνήτη του ζωδίου σας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε την Άνοιξη στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει να χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν θα ήταν καλό να αφεθείτε χωρίς λογική στο συναίσθημα. Ωστόσο, ζήστε το, έστω και με κάποια επιφύλαξη.

Αν πιστέψατε πως τα αποκτήματα είναι η δύναμή σας, ενδέχεται τώρα να αμφισβητήσετε την άποψη αυτή. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να αλλάξετε τα δεδομένα των αξιών σας και να αποκτήσετε διαφορετική οπτική πάνω στον λόγο της ύπαρξής σας. Η οικογένεια και το σπίτι, ή οικεία άτομα, έχουν μεγαλύτερη αξία από πολλά υλικά αγαθά. Ήρθε η στιγμή να το αντιληφθείτε.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Εαρινή Ισημερία επικεντρώνει το ενδιαφέρον στις αξίες σας και σε ό,τι ή όποιον ξεχωρίζετε στη ζωή και θεωρείτε πολύτιμο και σημαντικό. Αν και αισθάνεστε πως χάνονται κάποια δεδομένα σας, ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Μην είστε σπάταλοι στα οικονομικά σας αυτή την χρονιά, δεν επιτρέπονται ριψοκίνδυνες κινήσεις. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας.

Είστε σε ρομαντική διάθεση και προβάλλετε ευγένεια και ζεστασιά. Αλλά παράλληλα θα είστε πολύ περισσότερο αφελείς, κάτι που θα σας φέρνει σε δύσκολη θέση με το ταίρι σας ή ένα συνεργάτη. Επιδιώξτε να μην δίνεστε δίχως σύνεση και λογική, για να αποφύγετε απογοητεύσεις και πλάνες.

Το πόσο ήσασταν ή όχι συνεπείς με τις σχέσεις σας στο παρελθόν, φέρνει τώρα τα αποτελέσματά του. Επομένως, θα έρθετε αντιμέτωποι με την ίδια σας την συμπεριφορά, απέναντι σε όσους μοιράζονται το έργο της ζωής σας. Μάθετε από τις αποκαλύψεις στον γάμο ή στην συνεργασία σας και προχωρήσετε προσεκτικά στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;