Διεθνής Τύπος | Αμερική | Στο στόχαστρο η Ελλάδα

Στο στόχαστρο των αμερικανικών ΜΜΕ βρίσκεται η Ελλάδα για δεύτερη συνεχή μέρα. Με τον τρόπο αυτό, η αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ακολουθεί τα δημοσιεύματα των ευρωπαϊκών ΜΜΕ, τα οποία «πολιορκούν» την Ελλάδα και την πολιτική που ακολουθούν οι ευρωπαίοι ηγέτες.

Ακολουθούν τα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών ΜΜΕ:

Wall Street Journal

Ο χαρακτηρισμός του «πολιτικού με κλίση στα παιχνίδια εξουσίας υψηλού ρίσκου» συνοδεύει τον κ. Παπανδρέου στα θέματα της αμερικανικής Wall Street Journal, η οποία διατηρεί πιο ήρεμη στάση απέναντι στον Έλληνα πρωθυπουργό.

New York Times

Αδύναμες οικονομίες, αδύναμοι ηγέτες. Η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού

είναι σύμφωνα με τους New York Times. Ωστόσο, οι ευθύνες βαραίνουν τη Γερμανία και τη Γαλλία καθώς έστρεψαν την προσοχή τους στους τραπεζίτες και όχι στους Έλληνες. Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι θα έπρεπε να τηρήσουν διαφορετική στάση απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα και να μην καταδικάσουν τη χώρα σε ύφεση μεγάλης διάρκειας.

Washington post

Οι ευρωπαίοι ηγέτες εξάντλησαν την υπομονή τους προς την Ελλάδα, ενώ χαρακτηρίζεται δύσκολη η χθεσινή συνάντηση Παπανδρέου, Μέρκελ, Σαρκοζί από την αμερικανικό μέσο ενημέρωσης.

CNN

Στην αισιοδοξία του κ. Παπανδρέου για την έκβαση του δημοψηφίσματος εστιάζει το CCN. Ωστόσο, αμφιβολίες για τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης εκφράζονται σε άλλα άρθρα με αποτέλεσμα να εξωτερικεύεται η εικόνα διχασμού που επικρατεί στις ξένες χώρες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;