Σε αδιέξοδο οδήγησε η Πέμπτη. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος της σημερινή μέρας, που αποτελεί αφετηρία για την ακόμα πιο σημαντική, την Παρασκευή.

Μετά το σουρεαλιστικό ναυάγιο της κυβέρνησης εθνικής κυριαρχίας τη δήλωση περί αντιεξουσιαστών του Ραγκούση ο σουρεαλισμός μεταφέρθηκε στη Βουλή. Εκεί όπου αρχικά ο Παπανδρέου “ξέχασε” να αναφερθεί στο λόγο που ακυρώθηκε το δημοψήφισμα, καθώς και την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Σαμαράς, που μας τόνισε ότι αυτός έτσι και αλλιώς θα ψήφιζε τη νέα δανειακή σύμβαση και πως είναι υπεράνω αφού συμβιβάζεται σε υπηρεσιακή κυβέρνηση , χωρίς τον Παπανδρέου (ξεχνώντας να μας τονίσει, πως εκτός από τον Παπανδρέου, από το πρωί ανακοινώνει πως δεν θέλει να συμμετέχει κανένα εσωκοινοβουλευτικό στέλεχος των κομμάτων). Αφού ολοκλήρωσε το λόγο του αποχώρησε.

Και η κρίση συνεχίζεται, αύριο στη ψήφο εμπιστοσύνης, με το κλίμα να έχει ξεφύγει. Ενδεικτικό το περιστατικό μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας. Η Ευα Καϊλή έχει σηκωθεί όρθια και φωνάζει γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος. Τότε ο Σωκράτης Ξυνίδης ακούγεται να λέει: “Σιγά την καλτσοδέτα!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;