Απόψεις | Facebook | Σταματήστε επιτέλους αυτή τη γκρίνια...


Γκρίνια γκρίνια γκρίνια! Κάθε φορά που το Facebook κάνει μία αλλαγή, αμέσως να γκρινιάξετε.

  • Δε μου αρέσει το νέο Facebook, πώς έγινε έτσι;
  • Τι είναι αυτή η μπάρα στο πλάι; Δε μου αρέσει καθόλου!
  • Νέο Chat; Το παλιό ήταν καλύτερο!
  • Πολύ μπερδεμένο το νέο Facebook Timeline!

Ίσως έχετε πει κάποιο από τα παραπάνω και οι ίδιοι ή κάτι παρόμοιο. Καταλάβετε επιτέλους ένα πράγμα (το δείχνει και η παραπάνω εικόνα): Όσο κι αν αλλάζει το Facebook, η γκρίνια σας θα είναι πάντα προσωρινή. Μετά από λίγο καιρό θα είναι και πάλι ωραίο (θέμα συνήθειας βλέπετε), μέχρι να έρθει μία νέα αλλαγή και φτου από την αρχή!

Το κύριο πρόβλημα σας δηλαδή, είναι πώς θα είναι η εμφάνιση του Facebook! Κρίμα που οι περισσότεροι, κυρίως η νέα γενιά, δεν ασχολείστε με σοβαρότερα πράγματα, όπως για παράδειγμα με τα προσωπικά δεδομένα τα οποία εισάγετε συνεχώς στο Facebook και νοιάζεστε για άσχετα πράγματα. Το Facebook κρατάει προσωπικά δεδομένα σας στους servers του, ακόμη και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Αυτό δε σας απασχολεί περισσότερο; Αν το μάθατε τώρα, μήπως πρέπει να καθίσετε να το σκεφτείτε λίγο;

Η γκρίνια σας, βλέπετε, φέρνει και λύσεις πολλές φορές, όπως την έξοδο σας από το Facebook, γιατί αυτό “χάλασε” σύμφωνα με τη γνώμη σας. Δεν πρόκειται να το εγκαταλείψετε όμως και το ξέρετε και οι ίδιοι. Δε μπορείτε να το κάνετε (μιλάω μαζικά πάντα). Είναι η μόδα του σήμερα ή αλλιώς είναι αυτό που σας κάνει να φαίνεστε κάποιοι που δε μπορείτε να είστε στην πραγματική σας ζωή. Γι’αυτό θα συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Τέλος, θέλω να καταλάβετε το εξής: Με το να γκρινιάζετε, δεν πρόκειται να αλλάξετε κάτι, παρά μόνο να σπάσετε τα νεύρα των άλλων και ίσως και τα δικά σας. Επίσης, με τους εκβιασμούς σας περί εγκατάλειψης του Facebook, δεν πρόκειται να ευαισθητοποιήσετε ούτε τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, ούτε κάποιον από τους υπόλοιπους μετόχους. Χρησιμοποιήστε το Facebook όπως νομίζει καλύτερα ο καθένας σας και μείνετε σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;