Απόψεις | ΕΡΤ, Champions League και εργασιακή εφεδρεία...

Λόγος γίνεται αυτές τις ώρες, για την συμφωνία της ΕΡΤ με την εταιρεία ΤΕΑΜ, για την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής των αγώνων του Champions League για τις επόμενες season.

Πολλά μέσα του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, κατηγορούν την ΕΡΤ, πως απολύει υπαλλήλους, την ώρα που δίνει 18 εκατομμύρια για το CL.

Η αλήθεια όμως, για τον περισσότερο κόσμο είναι η εξής. Η ΕΡΤ έχει 1000 εργαζόμενους πλεόνασμα. Όλοι μας, πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ την ΕΡΤ και τους υπαλλήλους της. Μία ΕΡΤ, που μπορεί για εμένα που μου αρέσουν οι ταινίες της να είναι αξιοπρεπής, για τον περισσότερο κόσμο όμως, αποτελεί τελευταία επιλογή στην μη-συνδρομητική τηλεόραση και που νιώθει πως τα χρήματά του πάνε στράφι.

Κυρίως, μία ΕΡΤ, που δεν έχει έσοδα  από διαφημίσεις, αλλά διατηρεί τα επίπεδα μισθοδοσίας στα ύψη. Όταν υπάρχουν παραδείγματα υπαλλήλων της ΕΡΤ, που παίρνουν τριχίλιαρα και πεντοχίλιαρα το μήνα, είναι λογικό ο κόσμος να αποδοκιμάζει και να αγανακτεί.

Σκέφτομαι το εξής λοιπόν. Γιατί ποτέ, αυτή η μερίδα του τύπου, δεν ανέφερε την επιλογή αναδιανομής των εξόδων μισθοδοσίας, αλλά τώρα τους έπιασε ο πόνος που μιλάμε για Champions League. Ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα φέρει έσοδα, σίγουρα θα ευχαριστήσει τον κόσμο, γιατί το επόμενο βήμα, είναι να τα πάρει το συνδρομητικό. Μπαλίτσα γιοκ!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν τους έπιασε ο πόνος για τους υπαλλήλους. Η δυνατότητα της ΕΡΤ να χτυπήσει τα δικαιώματα του CL για πλάκα, είναι που τους κάνει έξω φρενών. Γιατί όταν το Mega και το Nova δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 2 μύρια, η ΕΡΤ χτυπάει με κατώτερο τα 6…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;