Φωτογραφία της Ημέρας |

Ξέρετε σε αυτή τη στήλη, προσπαθούμε κυρίως να προβάλουμε αστείες καταστάσεις και να τις περιγράφουμε με υπερβολή και γλαφυρότητα. Όχι όμως σήμερα..

Περιγράφω το περιστατικό όπως ακριβώς το δημοσίευσε το enet.gr:

«Μπαμπά, γιατί με χτύπησε ο κύριος;» αναρωτήθηκε, σοκαρισμένη ακόμα, η οκτάχρονη Μελίνα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί». Λίγο μετά το χτύπημα της μικρής από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον παιδικό τρόμο και η φωτογραφία της, γαντζωμένη στην αγκαλιά του πατέρα της, δημοσιεύθηκε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Ε» προκαλώντας αίσθηση.

Προσωπικό σχόλιο (προσπαθώντας να μην βρίσω):

Όταν η Μελίνα γίνει 20 χρονών και σου χώνει μολότοφ στην καρωτίδα και σε κάνει μπέικον, μην αναρωτηθείς γιατί. Μην ψάξεις για ηθικούς αυτουργούς, για το αν έπαιζε video games ή αν κάνει ναρκωτικά. Κοίτα στον καθρέφτη…

ΥΓ: Δεν είμαι της άποψης ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάτσοι, πως όλοι οι ΜΑΤατζήδες είναι γουρούνια και εν δυνάμει δολοφόνοι. Θεωρώ, πως το κράτος, οφείλει να περνάει από συνεχή ψυχολογικά (και ψυχιατρικά) τεστ αυτούς τους ανθρώπους που εκπαιδεύονται να καταστέλλουν και να τηρούν την τάξη. Γιατί ο ανθρώπινος νους διαστρέφεται αρκετά εύκολα και γρήγορα. Τέτοια περιστατικά, φέρνουν τα χειρότερα. Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το απαιτούμε…

Update: Ύστερα από mail που λάβαμε, υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται πως η φωτογραφία (και κατά συνέπεια το όλο θέμα) είναι προϊόν επεξεργασίας. Εμείς να τονίσουμε, πως μέχρι την ώρα που δημοσιεύτηκε το άρθρο, δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από το enet.gr, το οποίο (προς θεού δηλαδή) θεωρούμε από τα πιο έγκυρα site του ελληνικού χώρου. Αν υπάρχει κάποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε, αν και δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έγραψα ως σχόλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;