Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011 - 2012 | Γούνα

Πάντα ήταν στη μόδα οι γούνες, γι’αυτό λέμε πως είναι  all time classic κομμάτι: αγοράζεις μία το 2011, τη φοράς μέχρι το 2050! Το θετικό, φέτος, είναι ότι μπορείς να φορέσεις τη γούνα με όποιον τρόπο θέλεις, σε όποιο χρώμα θέλεις και με ό,τι στυλ θέλεις 🙂

Gaultier

Για παράδειγμα, οι οίκοι DsQuared2  και Just Cavalli προτιμούν τη γούνα σε στυλ πρωτόγονου ανθρώπου: γούνα – παλτό μέχρι τους στραγάλους, ένα look που φανερώνει πολυτέλεια, ειδικά αν το φορέσεις σωστά. Ταιριάζει καλύτερα στις μεγαλύτερες ηλικίες και, καλό θα ήταν, να προτιμηθεί σε επίσημες περιστάσεις.

DsQuared2

 

Just Cavalli

Μετά, έχουμε τους οίκους  Celine και  Moschino που έδειξαν στις επιδείξεις τους γούνινα παλτό μέχρι το γόνατο (λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω). Η διαφορά τους είναι ότι ενώ ο οίκος Celine προτίμησε μινιμαλιστικό ύφος, ο οίκος Moschino μετέτρεψε τη γούνα σε ένα πιο  girlie αξεσουάρ. Ταιριάζει ιδανικά σε ηλικίες 25-35 και μπορεί να μετατρέψει ένα απλό outfit σε fashion statement.

Celine

 

Moschino

Το μήκος, όμως, που προτίμησαν οι περισσότεροι σχεδιαστές είναι και εκείνο που μάλλον θα φορεθεί πιο πολύ: το γούνινο παλτό – σακάκι – μπουφάν που τελειώνει περίπου στη μέση. Μπορεί να φορεθεί από κάθε ηλικία και σε πολλές περιστάσεις.

Dior

 

Dior

 

Fendi

Αν ωστόσο νομίζεις ότι δεν μπορείς να υποστηρίξεις ένα τέτοιο στυλ ή αν σου φαίνεται υπερβολικό, μπορείς να επενδύσεις σε γούνινα αξεσουάρ: παπούτσια, τσάντες, καπέλα κλπ, όλο και κάτι θα βρεθεί να σε κάνει  in χωρίς υπερβολές.

Marc by Marc Jacobs

 

Fendi

 

Louis Vuitton

Και κάτι που θεωρούμε αυτονόητο, αλλά δε βλάπτει να το πούμε κιόλας: προφανώς και η γούνα δε θα είναι αληθινή! Δε μας φταίνε σε τίποτα τα κακόμοιρα τα ζωάκια επειδή η μόδα λέει να τα φοράμε στο λαιμό μας 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;