4 Σκιάχτρα στη Μέση του Κόσμου

Θέατρο 104
15 Μαΐ - 13 Ιουν
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

«4 Σκιάχτρα στη Μέση του Κόσμου», του Σπύρου Σουρβίνου, σε σκηνοθεσία Συμεών Κωστάκογλου το Μάϊο στο Θέατρο 104

Η ιστορία αυτή δεν έχει συμβεί ακόμα, ανήκει στο μέλλον.

“Κύριες και και κύριοι καλησπέρα σας, λίγες μέρες μείνανε για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου και ηδη ο ενθουσιασμός όλων των πολιτών της χώρας βρισκεται σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Ετοιμαστείτε για νέες λέξεις, νέες εικόνες, νέα ζωή…”

Τα Σκιάχτρα έρχονται στη κεντρική σκηνή του Θεάτρου 104 και αφηγούνται μια ιστορία από το μέλλον. Ποια είναι η καλύτερη στρατηγική επιβίωσης απέναντι στην εξουσία, η ακινησία ή η δράση; Η προσαρμογή ή η αντίσταση;

Σε κάποια μελλοντική κοινωνία, η επικείμενη ψήφιση ενός νομοσχεδίου οδηγεί 4 νεους με κοινό παρελθόν να απομονωθούν για τριάντα ημέρες, σε ένα υπόγειο, ώστε να καταστρώσουν το σχέδιο που θα αλλάξει τα πάντα.

Ένας κόσμος στα όρια της αλλαγής, όπου οι πληγές του παρελθόντος παραμένουν ανοιχτές και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Οι 4 παλεύουν με την απομόνωση και την αβεβαιότητα, μέσα στα όρια ενός υπογείου, δημιουργώντας ένα κόσμο όπου η φαντασία, η μνήμη και η πραγματικότητα διαπλέκονται. Κεκλεισμένων των θυρών, έρχονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς και τους καθρέπτες τους, μοιράζονται τις ζωές τους και βρίσκουν στιγμές χαράς απέναντι στο χάος μιας κοινωνικής πραγματικότητας που τους προσπερνά. Μία ιστορία άγριας φιλίας και γλυκιάς βίας, παράλογου ηρωισμού αλλά αληθινής συντροφικότητας.

Η παράσταση "4 Σκιάχτρα στη Μέση του Κόσμου" αποτελεί το πρώτο ανέβασμα του πρωτότυπου θεατρικού έργου του Σπύρου Σουρβίνου σε σκηνοθεσία Συμεών Κωστάκογλου. Η συνάντηση αυτή φέρνει κοντά τέσσερις νέους ηθοποιούς - τη Φανή Κουλούρη, τον Άρη Μπαταγιάννη, τον Μανώλη Κασιμάκη και τον Πάνο Πολυπαθέλη - σε μια τολμηρή εξερεύνηση της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας.

“Πόνος δίχως διακρίσεις. Σε κάθε σημείο του σώματός μας. Γι’ αυτούς δεν ήμασταν παιδιά. Ήμασταν... μελλοντικοί πολίτες του κόσμου!”

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΠΙΣΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλαπλοί χώροι
ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ
1
ΑΠΡ
2024

ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Μη χάνεις χρόνο, στείλε το άρθρο σου με την παρακάτω φόρμα ή στο ίνφο παπάκι neolaia.gr!

Γιατί να στείλεις το άρθρο σου στο neolaia.gr!

Είσαι φοιτητής; Διάβασε τους λόγους για να στέλνεις τα άρθρα σου στο neolaia.gr και ανυπομονούμε να διαβάσουμε κι εμείς εσένα!
  1. Γράψε για το #1 ψηφιακό στέκι της νεολαίας. Το neolaia.gr, ένα αυθεντικά νεανικό site, αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για τους νέους ηλικιών 18-24.
  2. Εντυπωσίασε τους φίλους σου, αλλά και τους μελλοντικούς σου εργοδότες! Δεν είναι και λίγο το να πάρει το άρθρο σου έγκριση, να ανέβει και να σκίσει στο neolaia.gr!
  3. Θα ακουστείς. Με μερικά εκατομμύρια αναγνώσεις το μήνα, το κείμενό σου θα διαβαστεί από χιλιάδες ανθρώπους. Θα βρεις την κατηγορία που σου ταιριάζει!
  4. Multimedia δυνατότητες. Ναι, η βασική υποστηριζόμενη μορφή περιεχομένου είναι το κείμενο, αλλά ποτέ δε λέμε όχι σε καλές φωτογραφίες ή βίντεο!
  5. Πες την άποψή σου. neolaia.gr σημαίνει πολυφωνία και όλες οι απόψεις έχουν θέση εδώ. Μοναδικό κριτήριο είναι το χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο.
  6. Δημιούργησε φανατικούς αναγνώστες! Στέλνοντας τακτικά περιεχόμενο, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κοινό, το οποίο θα διαβάζει, θα κάνει like, θα κάνει share, αλλά και θα σχολιάζει τα άρθρα σου.
  7. Το μήνυμά σου θα φτάσει μακριά. Με περισσότερα από 60,000 likes στο facebook, η κάθε δημοσίευση φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες μάτια στη στιγμή.
  8. Και όταν λέμε μακριά, δε μένουμε μόνο στο facebook. Περισσότεροι από 25,000 υποστηρικτές στο Google+, περισσότεροι από 5,000 στο twitter και η social παρουσία του neolaia.gr δεν τελειώνει εκεί.
  9. Γίνε τακτικός συντάκτης του site! Η ομάδα του site (aka το #neolaiaTeam) ανανεώνεται συνεχώς. Στέλνοντας άρθρα θα μας γνωρίσεις και σίγουρα υπάρχει προτεραιότητα για κάποιον που ξέρουμε πως γράφει!