ΧΑΝΣΕΛ ΓΚΡΕΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑ

Victoria Cinema
12 Μαΐ - 12 Μαΐ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η ΑΥΛΑΙΑ ΑΜΚΕ και η σκηνοθέτης Γιώτα Τζουάνη , παρουσιάζουν την Κυριακή 12 Μαίου στις 17.00 & 19.00 στα Victoria Cinemas στην Λάρισα το Παιδικό Θεατρικό Μιούζικαλ “ Χάνσελ & Γκρέτελ “.Το δημοφιλές παραμύθι των αδελφών Γκριμ , σε κείμενο και σκηνοθεσία της Γιώτας Τζουάνη. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ , 2 αγαπημένα αδέρφια , ζουν ήσυχα και ήρεμα στο φτωχικό σπίτι τους , με τον ξυλουργό πατέρα τους και την μητριά τους που δυστυχώς δεν τα θέλει κοντά της τα παιδιά .Έτσι πείθει τον άντρα της να τα εγκαταλείψουν στο δάσος . Τα μικρά αδέρφια , βρίσκονται πλέον μόνα τους , στο σκοτεινό δάσος και αφού περιπλανιούνται για μέρες , βρίσκονται μπροστά σε ένα γλυκόσπιτο, φτιαγμένο από ζαχαρωτά . Κι έτσι όπως ήταν πεινασμένα , τρέχουν να τα δοκιμάσουν .Η κακιά μάγισσα όμως που ζει εκεί , τα παγιδεύει και η ζωή τους , κινδυνεύει . Όμως ευτυχώς υπάρχουν τα 2 πολύ καλά φιλαράκια τους . Το Πουλάκι και η Πασχαλίτσα που θα τα βοηθήσουν να ελευθερωθούν . Παιδαγωγικοί στόχοι: Ένα έργο που μιλάει για την δύναμη της Οικογένειας και της Φιλίας , της Συνεργασίας , της Αγάπης & της Διαφορετικότητας .Η Δύναμη του Καλού , πάντα νικάει την δύναμη του Κακού !Ένα έργο , με πολύ χορό και τραγούδι . Ένα έργο , όπου τα παιδάκια , συμμετέχουν και διασκεδάζουν , αφάνταστα .

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ .

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΠΙΣΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλαπλοί χώροι
ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ
1
ΑΠΡ
2024

ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Μη χάνεις χρόνο, στείλε το άρθρο σου με την παρακάτω φόρμα ή στο ίνφο παπάκι neolaia.gr!

Γιατί να στείλεις το άρθρο σου στο neolaia.gr!

Είσαι φοιτητής; Διάβασε τους λόγους για να στέλνεις τα άρθρα σου στο neolaia.gr και ανυπομονούμε να διαβάσουμε κι εμείς εσένα!
  1. Γράψε για το #1 ψηφιακό στέκι της νεολαίας. Το neolaia.gr, ένα αυθεντικά νεανικό site, αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για τους νέους ηλικιών 18-24.
  2. Εντυπωσίασε τους φίλους σου, αλλά και τους μελλοντικούς σου εργοδότες! Δεν είναι και λίγο το να πάρει το άρθρο σου έγκριση, να ανέβει και να σκίσει στο neolaia.gr!
  3. Θα ακουστείς. Με μερικά εκατομμύρια αναγνώσεις το μήνα, το κείμενό σου θα διαβαστεί από χιλιάδες ανθρώπους. Θα βρεις την κατηγορία που σου ταιριάζει!
  4. Multimedia δυνατότητες. Ναι, η βασική υποστηριζόμενη μορφή περιεχομένου είναι το κείμενο, αλλά ποτέ δε λέμε όχι σε καλές φωτογραφίες ή βίντεο!
  5. Πες την άποψή σου. neolaia.gr σημαίνει πολυφωνία και όλες οι απόψεις έχουν θέση εδώ. Μοναδικό κριτήριο είναι το χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο.
  6. Δημιούργησε φανατικούς αναγνώστες! Στέλνοντας τακτικά περιεχόμενο, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κοινό, το οποίο θα διαβάζει, θα κάνει like, θα κάνει share, αλλά και θα σχολιάζει τα άρθρα σου.
  7. Το μήνυμά σου θα φτάσει μακριά. Με περισσότερα από 60,000 likes στο facebook, η κάθε δημοσίευση φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες μάτια στη στιγμή.
  8. Και όταν λέμε μακριά, δε μένουμε μόνο στο facebook. Περισσότεροι από 25,000 υποστηρικτές στο Google+, περισσότεροι από 5,000 στο twitter και η social παρουσία του neolaia.gr δεν τελειώνει εκεί.
  9. Γίνε τακτικός συντάκτης του site! Η ομάδα του site (aka το #neolaiaTeam) ανανεώνεται συνεχώς. Στέλνοντας άρθρα θα μας γνωρίσεις και σίγουρα υπάρχει προτεραιότητα για κάποιον που ξέρουμε πως γράφει!