ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ | ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

Σταυρός του Νότου - Σταυρός του Νότου - Club
11 Μαΐ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Γεωργία Νταγάκη
Σταυρός του Νότου Club
Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Η Γεωργία Νταγάκη μετά τις επιτυχημένες της παραστάσεις το χειμώνα στο Σταυρό του Νότου επιστρέψει ξανά για μια ακόμη το Σάββατο 11 Μαΐου
Στην πιο δημιουργική της φάση μας προσκαλεί σε ένα πρόγραμμα που στον πυρήνα του ισορροπούν με απόλυτο τρόπο, ο δυναμισμός, η δεξιοτεχνία το πάθος και η συγκίνηση. Για πρώτη φορά μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της «Απέραντη ευτυχία» αλλά και το νέο της δίσκο που ήδη κυκλοφόρησε, με τίτλο «Short distance». Έναν νέο δίσκο, όπου για άλλη μια φορά η Γεωργία πρωτοπορεί, συνδυάζοντας μοναδικά την Trance και την Techno μουσική με την Κρήτη και φυσικά την κρητική λύρα να παίρνει φωτιά! Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως «Σύννεφο θα γίνω», «Ίδιο λάθος», «Δε λέει η καρδιά να μάθει», «Σκέτος εγώ», «Ο χορός μου» πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμά της, δίνοντας τη σκυτάλη σε αγαπημένες διασκευές που έχει χαρακτηρίσει με την μοναδική της ερμηνεία.
Συνοδοιπόροι:

Πάνος Γεωργοπουλος- Ηλ. Κιθάρα
Λουκάς Καλαντζάκος- Τύμπανα
Γιώργος Χριστοδουλάκος- Μπάσο, τραγούδι
Αποστόλης Καρποντίνης- Λαούτο, κιθάρα
Επιμέλεια ήχου: Mάκης Δρακόπουλος
Φώτα: Γιάννης Μπράτσης
Οργάνωση παραγωγής: Artonica Productions

Τιμή εισόδου: 12€

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΠΙΣΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fuzz Club
KERALA DUST
29
ΜΑΪ́
2024
Theatre of the NO
Prometheus Bound
8
ΜΑΪ́
2024

ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Μη χάνεις χρόνο, στείλε το άρθρο σου με την παρακάτω φόρμα ή στο ίνφο παπάκι neolaia.gr!

Γιατί να στείλεις το άρθρο σου στο neolaia.gr!

Είσαι φοιτητής; Διάβασε τους λόγους για να στέλνεις τα άρθρα σου στο neolaia.gr και ανυπομονούμε να διαβάσουμε κι εμείς εσένα!
  1. Γράψε για το #1 ψηφιακό στέκι της νεολαίας. Το neolaia.gr, ένα αυθεντικά νεανικό site, αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για τους νέους ηλικιών 18-24.
  2. Εντυπωσίασε τους φίλους σου, αλλά και τους μελλοντικούς σου εργοδότες! Δεν είναι και λίγο το να πάρει το άρθρο σου έγκριση, να ανέβει και να σκίσει στο neolaia.gr!
  3. Θα ακουστείς. Με μερικά εκατομμύρια αναγνώσεις το μήνα, το κείμενό σου θα διαβαστεί από χιλιάδες ανθρώπους. Θα βρεις την κατηγορία που σου ταιριάζει!
  4. Multimedia δυνατότητες. Ναι, η βασική υποστηριζόμενη μορφή περιεχομένου είναι το κείμενο, αλλά ποτέ δε λέμε όχι σε καλές φωτογραφίες ή βίντεο!
  5. Πες την άποψή σου. neolaia.gr σημαίνει πολυφωνία και όλες οι απόψεις έχουν θέση εδώ. Μοναδικό κριτήριο είναι το χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο.
  6. Δημιούργησε φανατικούς αναγνώστες! Στέλνοντας τακτικά περιεχόμενο, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κοινό, το οποίο θα διαβάζει, θα κάνει like, θα κάνει share, αλλά και θα σχολιάζει τα άρθρα σου.
  7. Το μήνυμά σου θα φτάσει μακριά. Με περισσότερα από 60,000 likes στο facebook, η κάθε δημοσίευση φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες μάτια στη στιγμή.
  8. Και όταν λέμε μακριά, δε μένουμε μόνο στο facebook. Περισσότεροι από 25,000 υποστηρικτές στο Google+, περισσότεροι από 5,000 στο twitter και η social παρουσία του neolaia.gr δεν τελειώνει εκεί.
  9. Γίνε τακτικός συντάκτης του site! Η ομάδα του site (aka το #neolaiaTeam) ανανεώνεται συνεχώς. Στέλνοντας άρθρα θα μας γνωρίσεις και σίγουρα υπάρχει προτεραιότητα για κάποιον που ξέρουμε πως γράφει!