AFTER EASTER _ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ

Κτήμα Αρίστη
7 Μαΐ - 10 Μαΐ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

AFTER EASTER | ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ

Στο Κτήμα Αρίστη με χαρά θα lsquo;ρθουν όλα τα παιδιά

Το Φασόλι θα γνωρίσουν τα λουλούδια θα μυρίσουν

Καλαμπόκι θα φυτέψουν και σκουλήκια θα αγναντέψουν

Και σπιτάκια θα ορθώσουν μελισσούλες να σπιτώσουν

Θα φυτέψουνε φρουτάκια με τα μικροσκοπικά χεράκια

Και θα παίξουν παιχνιδάκια με βοτάνια και ζωάκια

Το φρουτόχρωμα θα αντλήσουν πίνακες να ζωγραφίσουν

Σαν ζωάκια αφού ντυθούνε κουκλοθέατρο θα δούνε

Και πολύ θα το χαρούνε όταν όλα θα τα βρούνε!

ΤΡΙΤΗ 7/05/2024

“ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ”

2 + ΕΤΩΝ | 17:30

4 + ΕΤΩΝ | 18:30

Ποια είναι τα 3 «αδερφάκια» του Κήπου; Και πού μένουν;

Οι κύριοι Φασόλης, Καλαμπόκης και Κολοκύθης περιμένουν τα παιδιά για να τους «σπιτώσουν»!

Ελάτε να «φτιάξουμε» μία Ινδιάνικη Σκηνή στήριξης των λαχανικών και να φυτέψουμε στον λαχανόκηπο! Στο τέλος, θα φυτέψουμε το λαχανικό που μας αρέσει για να το πάρουμε σπίτι μας και να ξεκινήσουμε τον δικό μας λαχανόκηπο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/05/2024

«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΥΛΗΚΗΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΑ ΠΤΗΝΑ»

2+ ΕΤΩΝ | 10:30

Στο εργαστήριο αυτό τα παιδιά θα επισκεφθούν την Σκουληκοφάρμα, θα ταΐσουν τους Γεωσκώληκες, και θα μάθουν τα τα ζώα του εδάφους & του αέρα. Μετά θα κατασκευάσουν ατομικές ταΐστρες πουλιών για να τις πάρουν μαζί τους.

« ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΝΤΟΜΩΝ »

4 + ΕΤΩΝ | 11:30

Πού ζουν οι μέλισσες; Ποιο είναι το αγαπημένο τους φυτό; Και γιατί αποφεύγουν τις μεγάλες πόλεις; Ελάτε να γνωρίσουμε την μοναχική μέλισσα, να της σκάψουμε έναν μελισσόκηπο και να χτίσουμε ένα δικό μας ξενοδοχείο εντόμων.

ΠΕΜΠΤΗ 9/05

«ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ»

2+ ΕΤΩΝ | 17:30

4+ ΕΤΩΝ | 18:30

Τί θα συμβεί όταν τα παιδιά θα συναντήσουν την Μίνα την αγρότισσα στη φάρμα του χωριού;

Πώς θα την βοηθήσουν; Και πώς θα πείσουν τα ζωάκια να τους εμπιστευτούν και να γίνουν φίλοι;

Τα παιδιά θα μεταμορφωθούν σε ζωάκια δημιουργώντας τις δικές τους μάσκες. Στη συνέχεια, μέσα από κουκλοθέατρο θα γνωρίσουν τα ζώα της φάρμας και θα τα βοηθήσουν να τα βάλουν όλα σε τάξη!

Ένα διαδραστικό βιωματικό εργαστήρι γεμάτο τέχνη, μουσική, χορό και πολύ γέλιο!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/05

«ΦΡΟΥΤΟ_ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ»

+2 ΕΤΩΝ | 10:30

Γιατί τα φρουτάκια δεν βγαίνουν όλο τον χρόνο; Και τί μας προσφέρει το καθένα; Τί χρώμα μας δίνει η φράουλα μαζί με το ακτινίδιο;

Τα παιδιά θα μάθουν για την εποχικότητα των φρούτων και, αφού τα λιώσουν, θα ζωγραφίσουν με τα χέρια τους, τους πιο φρουτοχρωματιστούς πίνακες!

«ΒΟΤΑΝΟ_ΚΗΠΟΥΡΟΙ»

4+ ΕΤΩΝ | 11:45

Ο Βοτανόκηπος του Κτήματος μας περιμένει!
Ελάτε να φυτέψουμε όλων των ειδών βοτάνια και να μάθουμε τις «ιστορίες» τους παίζοντας βιωματικά παιχνίδια. Πώς αποξηραίνονται; Σε τί μας βοηθάει το καθένα; Στο τέλος, θα συλλέξουμε βότανα για να φτιάξουμε ένα υπέροχο μυρωδικό ματσάκι για το σπίτι μας!

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 13 ΕΥΡΩ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΠΙΣΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Μη χάνεις χρόνο, στείλε το άρθρο σου με την παρακάτω φόρμα ή στο ίνφο παπάκι neolaia.gr!

Γιατί να στείλεις το άρθρο σου στο neolaia.gr!

Είσαι φοιτητής; Διάβασε τους λόγους για να στέλνεις τα άρθρα σου στο neolaia.gr και ανυπομονούμε να διαβάσουμε κι εμείς εσένα!
  1. Γράψε για το #1 ψηφιακό στέκι της νεολαίας. Το neolaia.gr, ένα αυθεντικά νεανικό site, αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για τους νέους ηλικιών 18-24.
  2. Εντυπωσίασε τους φίλους σου, αλλά και τους μελλοντικούς σου εργοδότες! Δεν είναι και λίγο το να πάρει το άρθρο σου έγκριση, να ανέβει και να σκίσει στο neolaia.gr!
  3. Θα ακουστείς. Με μερικά εκατομμύρια αναγνώσεις το μήνα, το κείμενό σου θα διαβαστεί από χιλιάδες ανθρώπους. Θα βρεις την κατηγορία που σου ταιριάζει!
  4. Multimedia δυνατότητες. Ναι, η βασική υποστηριζόμενη μορφή περιεχομένου είναι το κείμενο, αλλά ποτέ δε λέμε όχι σε καλές φωτογραφίες ή βίντεο!
  5. Πες την άποψή σου. neolaia.gr σημαίνει πολυφωνία και όλες οι απόψεις έχουν θέση εδώ. Μοναδικό κριτήριο είναι το χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο.
  6. Δημιούργησε φανατικούς αναγνώστες! Στέλνοντας τακτικά περιεχόμενο, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κοινό, το οποίο θα διαβάζει, θα κάνει like, θα κάνει share, αλλά και θα σχολιάζει τα άρθρα σου.
  7. Το μήνυμά σου θα φτάσει μακριά. Με περισσότερα από 60,000 likes στο facebook, η κάθε δημοσίευση φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες μάτια στη στιγμή.
  8. Και όταν λέμε μακριά, δε μένουμε μόνο στο facebook. Περισσότεροι από 25,000 υποστηρικτές στο Google+, περισσότεροι από 5,000 στο twitter και η social παρουσία του neolaia.gr δεν τελειώνει εκεί.
  9. Γίνε τακτικός συντάκτης του site! Η ομάδα του site (aka το #neolaiaTeam) ανανεώνεται συνεχώς. Στέλνοντας άρθρα θα μας γνωρίσεις και σίγουρα υπάρχει προτεραιότητα για κάποιον που ξέρουμε πως γράφει!