Σχόλια

Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Το Σταυρόλεξο της ημέρας

Το neolaia.gr σε συνεργασία με την ψυχαγωγική ιστοσελίδα stavrolexaonline.gr σας προσφέρει καθημερινά ένα διαφορετικό σταυρόλεξο. Δοκιμάστε καθημερινά τις ικανότητες σας με ένα click! Για περισσότερα σταυρόλεξα όλων των τύπων και επιπέδων δυσκολίας καθώς και για να συμμετάσχετε σε σταυρολεξικούς διαγωνισμούς και να κερδίσετε πλούσια δώρα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα stavrolexaonline.gr. Διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες και καλή επιτυχία!

Βασικές οδηγίες επίλυσης

– Περιηγηθείτε στη σχάρα του σταυρολέξου κλικάροντας το επιθυμητό τετράγωνο ή χρησιμοποιώντας τα βελάκια του πληκτρολογίου.
– Κλικάροντας το επιθυμητό τετράγωνο αυτό γίνεται μπλε ενώ ταυτόχρονα επιλέγεται με κίτρινο χρώμα η λέξη στην οποία περιέχεται.
– Βρείτε την επιλεγμένη λέξη από τον ορισμό που εμφανίζεται στο λευκό πλαίσιο πάνω από τη σχάρα (αφορά τα κλασικά σταυρόλεξα και όχι τα σκανδιναβικά).
– Συμπληρώστε (ή διαγράψτε) το επιλεγμένο γράμμα (ή λέξη) με τη χρήση του πληκτρολογίου.
– Με δεύτερο κλικ πανω στο επιλεγμένο γράμμα επιλέγεται η διασταυρωμένη λέξη που περιέχει το συγκεκριμένο γράμμα.
– Το κουμπί της αποκάλυψης σας δίνει τη δυνατότητα της αποκάλυψης του επιλεγμένου γράμματος, λέξης ή και ολόκληρου του σταυρολέξου.
– Η εφαρμογή θα σας ενημερώσει όταν ολοκληρώσετε ορθά το σταυρόλεξο.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ

Ευχαριστούμε πολύ!

Η ομάδα του neolaia.gr θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας...

Γιατί να στείλεις το άρθρο σου στο neolaia.gr!

Είσαι φοιτητής; Διάβασε τους 10 λόγους για να στέλνεις τα άρθρα σου στο neolaia.gr και ανυπομονούμε να διαβάσουμε κι εμείς εσένα!

  1. Γράψε για το #1 ψηφιακό στέκι της νεολαίας. Το neolaia.gr, ένα αυθεντικά νεανικό site, αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για τους νέους ηλικιών 18-24.
  2. Εντυπωσίασε τους φίλους σου, αλλά και τους μελλοντικούς σου εργοδότες! Δεν είναι και λίγο το να πάρει το άρθρο σου έγκριση, να ανέβει και να σκίσει στο neolaia.gr!
  3. Θα ακουστείς. Με μερικά εκατομμύρια αναγνώσεις το μήνα, το κείμενό σου θα διαβαστεί από χιλιάδες ανθρώπους. Θα βρεις την κατηγορία που σου ταιριάζει! Με το εύρος της θεματολογίας του neolaia.gr, σίγουρα υπάρχει χώρος να ξεχωρίσεις και να αποδείξεις τις γνώσεις σου!
  4. Multimedia δυνατότητες. Ναι, η βασική υποστηριζόμενη μορφή περιεχομένου είναι το κείμενο, αλλά ποτέ δε λέμε όχι σε καλές φωτογραφίες ή βίντεο!
  5. Πες την άποψή σου. neolaia.gr σημαίνει πολυφωνία και όλες οι απόψεις έχουν θέση εδώ. Μοναδικό κριτήριο είναι το χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο.
  6. Δημιούργησε φανατικούς αναγνώστες! Στέλνοντας τακτικά περιεχόμενο, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κοινό, το οποίο θα διαβάζει, θα κάνει like, θα κάνει share, αλλά και θα σχολιάζει τα άρθρα σου.
  7. Το μήνυμά σου θα φτάσει μακριά. Με περισσότερα από 60,000 likes στο facebook, η κάθε δημοσίευση φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες μάτια στη στιγμή.
  8. Και όταν λέμε μακριά, δε μένουμε μόνο στο facebook. Περισσότεροι από 25,000 υποστηρικτές στο Google+, περισσότεροι από 5,000 στο twitter και η social παρουσία του neolaia.gr δεν τελειώνει εκεί.
  9. Γίνε τακτικός συντάκτης του site! Η ομάδα του site (aka το #neolaiaTeam) ανανεώνεται συνεχώς. Στέλνοντας άρθρα θα μας γνωρίσεις και σίγουρα υπάρχει προτεραιότητα για κάποιον που ξέρουμε πως γράφει!

Μη χάνεις χρόνο, στείλε το άρθρο σου με την παρακάτω φόρμα ή στο ίνφο παπάκι neolaia.gr!