Peaky Blinders: Ο Tom Hardy επιστρέφει στην 6η σεζόν και έχουμε ξετρελαθεί!
Είναι επίσημο! Ο Tom Hardy επιστρέφει για την 6η και τελευταία σεζόν του "Peaky Blinders".

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες είναι η πρεμιέρα της 6ης (και τελευταίας) σεζόν της σειράς Peaky Blinders“. Η δημοφιλής Βρετανική σειρά θα ρίξει αυλαία με την σεζόν αυτή, όμως, πρώτα θα μας χαρίσει μεγάλες επιστροφές και έντονες συγκινήσεις. Ένας από τους ηθοποιούς (και χαρακτήρες) που θα δούμε να επιστρέφουν στη σειρά είναι ο Tom Hardy ως Alfie Solomons.

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε μέσω των social media της σειράς και, όπως καταλαβαίνεις, προκάλεσε φρενίτιδα στους φανς του “Peaky Blinders”.

Στο σύντομο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα ακούμε τον Tommy Shelby (Κίλιαν Μέρφι) να λέει στον ημίτρελο συνέταιρό του:

“Μόλις έγραψα το τελευταίο σου κεφάλαιο.”

H κορυφαία βρετανική σειρά επιστρέφει για την τελευταία της σεζόν, νωρίτερα από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα στις αρχές του 2022, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί επίσημα η ακριβής ημερομηνία. Όπως όλα δείχνουν, ο τελευταίος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022 στο BBC και BBCiPlayer και μέσω του Netflix παγκοσμίως.

Μία ακόμα σημαντική ανακοίνωση που ήρθε από τα χείλη του δημιουργού της σειράς, Steven Knight, είναι ότι η ιστορία της οικογένειας θα συνεχιστεί υπό άλλη μορφή και, συγκεκριμένα, με μια ταινία της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει αμέσως μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;