ΕΚΤ: 4ος Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων
Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προσφερόμενα σεμινάρια - Πώς μπορείτε να εγγραφείτε

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου, διοργανώνει τον νέο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων “Real Skills for Scientists”. Μετά τους τρεις επιτυχημένους κύκλους webinars, με αντικείμενο τις Επιστήμες Ζωής, τις Επιστήμες ΤΠΕ και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, που πραγματοποιήθηακν τον Ιούλιο 2020, τον Οκτώβριο του 2020 και τον Ιανουάριο του 2021 αντίστοιχα, το Real Skills for Scientists επιστρέφει τον Νοέμβριο του 2021 με τη διοργάνωση του τέταρτου κύκλου στους τομείς των Φυσικών Επιστημών και των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

Η σειρά webinars Real Skills for Scientists έχει άξονα την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση των νέων επιστημόνων και ερευνητών και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το παρακολουθήσουν να ενημερωθούν από τους ίδιους τους επιστήμονες για τα σύγχρονα επαγγέλματα και την έρευνα.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου. Μετά τους τρεις επιτυχημένους κύκλους webinars με αντικείμενο τις Επιστήμες Ζωής, τις Επιστήμες ΤΠΕ και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το Real Skills for Scientists επιστρέφει τον Νοέμβριο του 2021 με τη διοργάνωση του τέταρτου κύκλου στους τομείς των Φυσικών Επιστημών και των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 11 και 18 Νοεμβρίου μέσω Zoom. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;