Κεφάλαιο εξεταστική: Μοιράσου μαζί μας τις δέκα εμπειρίες που δε θα ξεχάσεις ποτέ!
Στείλε μας ατάκες που σημάδεψαν τα φοιτητικά σου χρόνια, μοναδικές εμπειρίες από την εξεταστική και τις Πανελλήνιες! Εμείς θα δημιουργήσουμε memes και θα μοιραστούμε τα πιο πρωτότυπα, αλλά και αυτά με τα οποία ταυτίζονται οι πολλοί στο neolaia.gr. Ελάτε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα κοινό "αποθετήριο" φοιτητικών εμπειριών για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι!

Η εξεταστική, καθώς και οι Πανελλήνιες, πλησιάζουν για ακόμα μια φορά. Έρχεται αυτή η στιγμή του έτους που κάθεσαι και διαβάζεις με τις ώρες, περνώντας την ημέρα σου μπροστά από ένα laptop ή ένα ανοιχτό βιβλίο. Η εξεταστική και οι Πανελλήνιες είναι (και πάντα θα είναι) η πιο αγχωτική και εξουθενωτική περίοδος στη ζωή ενός φοιτητή ή ενός μαθητή, αντίστοιχα.

Σε νιώθουμε!

Τα μαθήματα έχουν γίνει μόνιμος εφιάλτης, τα χρωστούμενα τρυπώνουν στα όνειρά μας, το άγχος αυξάνεται εκθετικά, η διάθεσή μας μέσα σε αυτή την περίοδο δεν είναι και τόσο καλή και η ενέργειά μας κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ειδικά, φέτος, που εξαιτίας της πανδημίας δεν μπορούσαμε να ζήσουμε τη φοιτητική ζωή ή την τελευταία χρονιά στα θρανία έτσι όπως θα θέλαμε. Για να το καταφέρουμε αυτό υπάρχουν διάφοροι τρόποι…

Ένας από αυτούς είναι το BrainUP StressDOWN, για όλους και όλες εμάς που πρέπει να αποδώσουμε τα μέγιστα, ενώ έχουμε παράλληλα και μεγάλο φορτίο άγχους να διαχειριστούμε. Είτε αυτό λέγεται εξεταστική, είτε λέγεται Πανελλήνιες και μπόλικο διάβασμα, υπάρχει ο φυσικός τρόπος με το BrainUP StressDOWN για να φέρουμε την κατάσταση με το μέρος μας, να ενισχύσουμε τη μνήμη και τη συγκέντρωσή μας, όταν το άγχος καραδοκεί και η ενέργειά μας βρίσκεται στα τάρταρα. Τώρα που η νοητική εγρήγορση είναι επιβεβλημένη, το συμπλήρωμα διατροφής BrainUP StressDOWN έρχεται άμεσα να “boostάρει” την επίδοσή μας στις εξετάσεις και να μας κρατήσει διαυγείς και συγκεντρωμένους υπό πίεση.

Έναν διαφορετικό τρόπο διαφυγής αποτελεί και το διαδίκτυο. Ένα παράθυρο στον κόσμο και σε πράγματα που μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε, να διακωμωδήσουμε λίγο την περίοδο των εξετάσεων και να γεμίσουμε λίγο τις μπαταρίες μας. Μέσα από memes, αστείες φοιτητικές ιστορίες, ευτράπελα που μπορεί να έγιναν στη διάρκεια των πανελληνίων, αλλά και μοναδικές ατάκες, μπορεί η διάθεσή σου να ανέβει. Μπορεί να ταυτιστείς, να γελάσεις και να αποβάλεις το στρες, έστω και για λίγα λεπτά! Να αποκτήσεις μία διαφορετική επικοινωνία με τους συμφοιτητές και τους συμμαθητές σου και να δεθείς μέσα από κοινές εμπειρίες.

Το διάβασμα για ένα δύσκολο μάθημα ή η εμπειρία της παράδοσης εργασίας στους καθηγητές μπορεί να γίνει έναυσμα για πολλές συζητήσεις με χιούμορ και αστεία σχόλια μεταξύ συμφοιτητών.

Τα μαθήματα βαρύτητας, οι δυσκολίες στα διάφορα θέματα, αλλά και υποθέσεις για το επίπεδο δυσκολίας των φετινών θεμάτων θα σε φέρουν πιο κοντά με τους συμμαθητές τους και όσους μοιράζονται κοινές εμπειρίες.

Όλοι έχουμε μία τέτοια ιστορία να διηγηθούμε. Ειδικά, φέτος, που η εξεταστική έγινε διαδικτυακά και η τηλεκπαίδευση έγινε μέρος της καθημερινότητας, τα αστεία και περίεργα περιστατικά έχουν αυξηθεί. Πόσοι από εσάς είχαν ξεχάσει το μικρόφωνό ανοιχτό και ο καθηγητής άκουσε πράγματα που… δε θα έπρεπε; Για να μη μιλήσω για τα παρατράγουδα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της online εξέτασης. Ναι, αυτής που σου δίνονται δέκα λεπτά για να απαντήσεις σε 30 multiple choice ερωτήσεις και δεν προλαβαίνεις καν να διαβάσεις προσεκτικά την εκφώνηση της ερώτησης, πόσο μάλλον να κοιτάξεις δεύτερη φορά τις απαντήσεις σου. Στην online εξέταση, βέβαια, πέρα από το άγχος του να γράψουμε καλά, έχουμε και τον φόβο μην «πέσει» το ίντερνετ και μας «πετάξει» από την πλατφόρμα. Ένα όνειρο ζούμε..

Σε μία κίνηση, powered by BrainUP StressDOWN, το neolaia.gr σε καλεί να μοιραστείς τις δικές σου εμπειρίες από την εξεταστική και τις Πανελλήνιες, μέσα από ατάκες, ιστορίες, εικόνες και memes!

Μοιράσου μαζί μας τη δική σου εμπειρία, καταθέτοντας τις πιο αστείες στιγμές που αξίζει να βγουν public (και ανώνυμα φυσικά), στείλε μας εκείνο το meme που σε κάνει να γελάς και το χρησιμοποιείς αποκλειστικά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εκείνες τις ατάκες που σε κάνουν να ταυτίζεσαι και περικλείουν όλα τα ακραία που συμβαίνουν πριν και μετά την εξέταση των μαθημάτων.

Ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της εξέτασης στο αμφιθέατρο ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σου για κάποιο μάθημα; Μία αστεία συνομιλία με τους συμφοιτητές ή συμμαθητές σου πριν την εξέταση; Μια αξεπέραστη γκάφα λόγω άγχους; Μία προσπάθεια αντιγραφής που κατέληξε σε απόλυτο φιάσκο; Μοιράσου μαζί μας οτιδήποτε κι αν θες, αρκεί να πληροί το βασικό κριτήριο: Να είναι δηλαδή memes, στιγμές, ατάκες που σου έμειναν αξέχαστες και όταν τις ανακαλείς στη μνήμη σου, ζωγραφίζεται ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σου!

Όλα αυτά που θα μας στείλεις εσύ και άλλοι αναγνώστες/φοιτητές/μαθητές, θα τα βρεις αναρτημένα στα social media του neolaia.gr, στα διάφορα communities μας, αλλά και σε επόμενα άρθρα που θα συγκεντρώνουν τα καλύτερα, φτιάχνοντας ένα κοινό “αποθετήριο” αστείων φοιτητικών και μαθητικών εμπειριών!
Θέλουμε να κάνουμε λίγο πιο ξεκούραστη την περίοδο των εξετάσεων για μαθητές και φοιτητές. Να σε κάνουμε να ξεχαστείς από το διάβασμα και τις υποχρεώσεις της φοιτητικής/μαθητικής ζωής, οι οποίες πολύ συχνά μοιάζουν “βουνό”.

Για να νιώσεις κι εσύ μέρος της μεγάλης νεανικής κοινότητας του neolaia.gr, στείλε μας τα πιο αστεία σκηνικά από την εξεταστική και τις Πανελλήνιες, τα memes που αγάπησες με την πρώτη ματιά, τις καλύτερες ατάκες που διάβασες και ό,τι άλλο σε κάνει να ταυτίζεσαι! Μοιράσου μαζί μας τις δικές σου εμπειρίες με κάποιον από τους εξής τρόπους:

Ανυπομονούμε να διαβάσουμε και να αναρτήσουμε το δικό σου υλικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
43'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
ΤΕΛ
60 - 69
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 1 
 0