nygma.gr - Βοηθάμε όσο μπορούμε..!

http://www.nygma.gr/mag/articles/Article.asp?ar_id=745&ac_id=1

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μπροστά στην απερίγραπτη τραγωδία που ζει η χώρα τις τελευταίες ημέρες με τις καταστροφικές πυρκαγιές, το NYGMA.GR σε συνεργασία με τις εταιρείες EXIS I.T. (www.exis.com.gr) και ΤΕΚΜΩΡ (www.tecmor.gr) αποφασίσαμε να βοηθήσουμε ένα από τα πληγέντα χωριά της Ηλείας και να του προσφέρουμε υλική βοήθεια συγκεντρώνοντας αγαθά και μεταφέροντας και διανέμοντάς τα επιτόπου το συντομότερο δυνατό. Αποφασίσαμε τον τρόπο αυτό αφενός για να μη χαθεί χρόνος αφετέρου για να μην εμπλακούμε σε περίεργα γραφειοκρατικά πλοκάμια που δεν εγγυώνται την αποστολή της βοήθειας εκεί όπου ακριβώς είναι πολύτιμη… Η επιλογή του χωριού ή του καταυλισμού θα γίνει τις επόμενες ημέρες αφού προηγηθεί επικοινωνία με τη σχετική τοπική αυτοδιοίκηση.

Για το σκοπό αυτό προσκαλούμε όλους σας να συνδράμετε στην πρωτοβουλία μας προσφέροντας οτιδήποτε χρήσιμο και φέρνοντάς το στα γραφεία της EXIS I.T., Λεωφ. Βασ. Σοφίας 98, Αθήνα, στο 2ο όροφο, καθημερινά 9.30 – 18.00 έως και την Παρασκευή 7/9. Το Σάββατο 8/9 στις 10.00 π.μ. θα αναχωρήσουμε από τα γραφεία της εταιρείας με όσα αυτοκίνητα κριθεί απαραίτητο με προορισμό την Ηλεία.

Οι ανάγκες των πληγέντων διακρίνονται κυρίως σε:
– Ρούχα και παπούτσια
– Σεντόνια και κουβέρτες
– Τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, λάδι κτλ.)
– Είδη κουζίνας (κατσαρόλες, μαχαιροπήρουνα, πιάτα, ποτήρια κτλ.)

Ας σκεφτούμε πώς θα νιώθαμε εάν η πυρκαγιά είχε πλήξει το δικό μας σπίτι και ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας. Ακόμα και απλά προωθώντας το μήνυμα αυτό ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς, συνεισφέρετε στην πρωτοβουλία μας, καθώς ίσως ευαισθητοποιηθούν και άλλοι, ίσως καταλήξει σε κάποιους που μπορεί να έχουν κι αυτοί κάτι να προσφέρουν.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Γιώργο Μπενέκο, Τάσο Τάσκαρη και Σεραφείμ Κοτρώτσο στο 210.7474283 ή στο webmaster@nygma.gr

nygma.gr – Ομάδα Σύνταξης

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;