Ανθή Βούλγαρη: «Παλιότερα όταν έκανα ερωτήσεις σε πολιτικούς, ένιωθα αόρατη»
Όσα αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη στο πλατό της εκπομπής «Night Out».

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης (8/6) στο πλατό της εκπομπής Night Out. Μεταξύ άλλων η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA μίλησε για την είσοδο στην ενημέρωση και την αρένα της πρωινής ζώνης.

Ειδικότερα, η Ανθή Βούλγαρη είπε αρχικά:

«Όταν μπήκα μέσα στην αρένα της ενημέρωσης έπρεπε να πείσω ότι μπορώ να το κάνω, ότι είμαι διαβασμένη, ότι έχω το τσαγανό, ότι έχω να δώσω πέντε πράγματα παραπάνω. Βεβαίως στάθηκα και τυχερή γιατί αν ο Ιορδάνης (σ.σ. Χασαπόπουλος) έλεγε πως «δεν θέλω να είμαι με την Βούλγαρη», μπορεί και να μην ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Οπότε πήρα και γω μια ευκαιρία αλλά έπρεπε να πείσω και καθημερινά νομίζω ότι δίνω εξετάσεις, δεν σταματάει ποτέ αυτό».

«Είναι ανδροκρατούμενος ο χώρος αλλά πλέον νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα. Και να πω την αλήθεια, όλα γίνονται πιο εύκολα με ένα γυναικείο χαμόγελο γιατί στα πρώτα χρόνια, όταν έπρεπε να κάνω συζητήσεις με πολιτικούς, αισθανόμουν κάποιες φορές ότι ήμουν αόρατη. Έκανα δηλαδή μια ερώτηση και υπήρχε μόνο ο κ. Χασαπόπουλος δίπλα, δεν υπήρχε η κα. Βούλγαρη έτσι όπως τα λέμε το πρωί» πρόσθεσε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Με ένα χαμόγελο, λοιπόν, τους έλεγες: “μπορείτε να μου απαντήσετε και εμένα;” και σιγά σιγά αρχίζουν να σε μαθαίνουν. Αυτό με πείσμωσε και βασικά μου την έδινε στα νεύρα το να ρωτάς κάτι και να είναι σαν να μην το έχεις ρωτήσει» κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη στο late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι.

 

 

 

Επιπλέον, η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής την πρόταση που της είχε γίνει από κύριο της showbiz στα πρώτα της βήματα αλλά και την αντίδραση που εκείνος είχε όταν αρνήθηκε να βγει μαζί του.

«Θυμάμαι όταν είχα πρωτοξεκινήσει, ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου είχε προτείνει να βγούμε ραντεβού και του είχα πει όχι. Τότε, εκείνος μου είπε, “με αυτά τα μυαλά δε θα πας μπροστά”. Τον είδα λοιπόν κάποτε, ενώ είχα προχωρήσει τη δουλειά μου, και του είπα, “είδες τελικά που πήγα μπροστά”» εξομολογήθηκε  η Ανθή Βούλγαρη.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;