Πέγκυ Ζήνα: «Είχα στεναχωρηθεί που δεν πήγα στην Eurovision»
Οι δηλώσεις που έκανε η Πέγκυ Ζήνα για τη Eurovision.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν την Πέγκυ Ζήνα σε βραδινή της έξοδο. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που η ίδια συμμετείχε πριν αρκετά χρόνια στον ελληνικό τελικό για τον διαγωνισμό της Eurovision μη καταφέρνοντας να προκριθεί και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Παράλληλα, η Πέγκυ Ζήνα έστειλε μια ξεχωριστή ευχή στους φετινούς εκπροσώπους Ελλάδας και Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα στεναχωρηθεί τότε που δεν πήγα στην Eurovision, μετά όμως στο μέλλον είδα ότι όλα γίνονται μόνο για καλό. Γιατί η πορεία μου, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αυτή μιας καλής ποπ τραγουδίστριας. Τώρα δεν θα ήθελα να πάω με τίποτα. Δεν ξέρω κάθε χρονιά τη παιχνίδια παίζονται, τις προτιμήσεις του κοινού, τι είναι στη μόδα και τι δεν είναι και όλο αυτό συμβαίνει πανευρωπαϊκά οπότε δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα».

«Εύχομαι στους εκπροσώπους της Ελλάδας και της Κύπρου να περάσουν καλά σε αυτή τη διαδικασία και αυτή την βόλτα που κάνουν και συστήνουν τα τραγούδια τους. Γιατί δεν αξίζει τον κόπο να χάσουν την ψυχική τους υγεία για έναν διαγωνισμό που, ναι μεν είναι πάρα πολύ γνωστός και δημοφιλής, δεν είναι όμως τόσο σημαντικός για την μετέπειτα πορεία τους» πρόσθεσε η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;