Η ΜΠΑΜ FC προμήθευσε απινιδωτές όσα γήπεδα της ΕΠΣ Μακεδονίας δεν είχαν
Μια πολύ σημαντική ενέργεια από την ΜΠΑΜ FC για όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μακεδονίας.

Η ΜΠΑΜ FC είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα που ιδρύθηκε το 2022 από 2 Youtubers, τον “Karpouzis” Χάρη Μηλιώνη και τον “Madney” Χάρη Τάσσο.

Έχοντας ήδη ως ιντερνετικές περσόνες μεγάλη επιρροή στους νέους καθώς μετράνε αθροιστικά πάνω από 600.000 συνδρομητές στα προσωπικά τους κανάλια η πρωτοβουλία τους να ξεκινήσουν αυτή την ομάδα δεν άργησε να αποκτήσει μεγάλη απήχηση και στήριξη από τον κόσμο.

Ήδη 8 περίπου μήνες μετά την έναρξη του project η ομάδα μετρώντας πλέον 150.000 συνδρομητές και πάνω από 200.000 προβολές σε κάθε βίντεο είναι φέτος η 1η σε επισκεψιμότητα ομάδα στην Ελλάδα στο Youtube καθώς και 3η σε συνολικούς συνδρομητές (μετά από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ).

Εκτός της ιντερνετικής παρουσίας της όμως η ομάδα έχει καταφέρει να σπάσει ρεκόρ θεατών στο ερασιτεχνικό της Θεσσαλονίκης όπου και αγωνίζεται μετρώντας πάνω από 1000 άτομα στο γήπεδο καθώς και 20.000 ταυτόχρονους θεατές στη ζωντανή μετάδοση.

Η τόσο μεγάλη στήριξη από τον κόσμο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν και χορηγοί που στήριξαν το project από πολύ νωρίς κάτι που επέτρεψε να τρέξει ένα εγχείρημα πολύ πρωτόγνωρο για την Ελλάδα.

Στόχος της ΜΠΑΜ ήταν και είναι να χρησιμοποιήσει την δύναμη αυτή που έχει κυρίως στον χώρο του ίντερνετ ώστε να βοηθήσει και συνολικά τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, έναν χώρο που σε σύνολο πάντα περνούσε μια “κρίση”.

Στις αρχές του χρόνου μάθαμε όλοι ένα πολύ δυσάρεστο νέο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον χαμό ενός αθλητή στην Καρδίτσα από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Το παραπάνω τραγικό γεγονός “ανάγκασε” την ΕΠΟ να ορίσει αναγκαστική την παρουσία απινιδωτή σε όλες τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις που παίζονται παιχνίδια, σε άλλη περίπτωση αυτά θα αναβάλλονταν.

Η ΜΠΑΜ FC λοιπόν πήρε τη πρωτοβουλία να βοηθήσει από πλευράς της και να προμηθεύσει με απινιδωτές όσα γήπεδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, στην οποία και αγωνίζεται, δεν διέθεταν απινιδωτή. Την πρωτοβουλία αυτή στήριξαν η Betsson, μεγάλος χορηγός της ΜΠΑΜ, η οποία και διέθεσε 5 απινιδωτές που δόθηκαν σε 5 διαφορετικά γήπεδα, η ERIMA η οποία έδωσε 3 απινιδωτές στην ΕΠΣΜ ώστε να παρέχονται απευθείας όπου υπάρχει ανάγκη και δεν έχει καλυφθεί, καθώς και ο φίλος των ιδρυτών της ομάδας Στέφανος Σόφτσης founder της “Hackney Clothing”, ο οποίος πρόσφατα άνοιξε τη νέα του εταιρία “Sofchi”, και αποφάσισε να στηρίξει και αυτός τη προσπάθεια δίνοντας 1 απινιδωτή.

Συνολικά δόθηκαν 9 απινιδωτές σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης καθώς και την ΕΠΣΜ οι οποίοι έχουν καλύψει πλήρως πλέον την ανάγκη.
Μια κίνηση για την οποία η ΜΠΑΜ θέλει να ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν καθώς ο κάθε απινιδωτής κοστίζει περίπου 900€, η συνολική αξία της δωρεάς ξεπερνάει τις 8.000€.

Στόχος της ΜΠΑΜ είναι να συνεχίσει να βοηθάει τον χώρο αυτό μέσω της επιρροής που έχει στον κόσμο καθώς και της εμπιστοσύνης που έχει λάβει από τους συνεργάτες και χορηγούς της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;