16 χρόνια neolaia.gr
Στα παιδιά που ερωτεύτηκαν. Στα παιδιά που έκαναν παιδιά. Στα παιδιά που τα θέλουν όλα. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ #16

16 χρόνια στον αέρα. 16 χρόνια neolaia.gr και πάμε για εικοσαετία.

16 χρόνια πριν ήταν 2007. Στην κυβέρνηση έπαιζε Κώτσος Καραμανλής the Second, στον πολιτισμό «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ» με Σαρμπέλ και στις μετακινήσεις επέκταση της γραμμής 3 του μετρό μέχρι Αιγάλεω… Το Netflix είχε μόλις γίνει streaming πλατφόρμα από…ταχυδρομικό «βίντεο κλαμπ» και ο Οικονομόπουλος έκανε πρώτη οντισιόν για το Dream Show. Μεγάλες στιγμές.

Στο www έπαιζαν λίγα πράγματα. Το ίντερνετ ήταν ακόμα σε εμβρυακή φάση κι εμείς είμασταν από τότε το «στέκι των νέων». Ένα όμορφο στέκι και τελείως διαφορετικό με σήμερα, ένα στέκι δικό μας, των φίλων μας και δικό σας. Ένα στέκι στιγμών, εμπειριών, εξομολογήσεων, είδησης, άποψης και ψυχής. Έχουμε δει και γράψει πολλά από τότε σε τούτο το ρημάδι… Μια χαρά παιδιά είμαστε άλλωστε και Δόξα τον Πελέ δεν μας λείπει κάτι.

Σήμερα μεγαλώνουμε κατά ένα χρόνο. Το neolaia.gr κλείνει τα #16 κι εμείς το καμαρώνουμε σαν χαζογονείς. Φέτος, κάποιοι από εμάς έγιναν όντως γονείς… Τρέεεελα, δύναμη και αγάπη.

16 χρόνια μεγαλώνουμε. Μεγαλώνει και η ομάδα μας, συλλογίζεται, ωριμάζει και αλλάζει.

Σήμερα γιορτάζουμε και αναπολούμε όλα αυτά που μοιραστήκαμε: στιγμές πάνω στο καθήκον, γέλια, εντάσεις, ξενύχτια, ιδέες, mails, calls, ά π ε ι ρ α chats και πολλά SOS.

Για κάποιους από εσάς στο σήμερα, το neolaia.gr είναι ενημέρωση, είναι chat, είναι καθημερινή πλοήγηση και ψυχαγωγία. Για εμάς είναι όλη μας η ζωή από το 2007, όταν ετούτο το domain σάλπαρε για το άγνωστο φτάνοντας αισίως μέχρι σήμερα στο 2023.

#16 λοιπόν.

Έχουμε περάσει πολλά και όμορφα και η παρέα μας έχει ακόμα την ίδια όρεξη και την ίδια τρέλα. Τρέλα και δίψα να ανέβει και άλλα σκαλοπάτια. #16 από σήμερα και είμαστε εδώ να δοκιμάζουμε, να μαθαίνουμε, να προχωράμε και να εξελίσσουμε το neolaia.gr. Η αποστολή μας ήταν και παραμένει ίδια: δυναμώνουμε τη φωνή των νέων και των φοιτητών, δυναμώνοντας το neolaia.gr.

Στην κεντρική μας σελίδα φιλοξενούμε καθημερινά άρθρα δικά μας αλλά και δικά σας. Άρθρα που μοιραστήκατε μαζί μας για να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας για οτιδήποτε σας απασχολεί, για οτιδήποτε αξίζει να δημοσιευτεί και να διαβαστεί από τους 1,700,000 μοναδικούς επισκέπτες μας. Δεν είμαστε τυχαία η μεγαλύτερη φοιτητική παρέα στο online σύμπαν που όλο μεγαλώνει.

Και είναι ακόμα Απρίλης…

Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας 16 χρόνια τώρα. Το neolaia.gr είναι εδώ, μεγαλώνει, μαθαίνει και προχωράει. Μόνο του και μαζί σας.

Stay safe & young.

Στους προφήτες που σαλπάρισαν

Στους ροκάδες που κουράστηκαν

Στα παιδιά που ερωτεύτηκαν

Στα παιδιά που δεν τρώνε τη φόλα

Στα παιδιά που τα θέλουνε όλα…

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1