Maestro: Βίντεο από τα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής του Ορέστη και της Κλέλιας στην παραλία
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε ένα backstage βίντεο από τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του «Maestro».

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του, ακόμη μερικά πλάνα από τα backstage των γυρισμάτων. Αυτή τη φορά, ο γνωστός δημιουργός μοιράστηκε μερικά backstage πλάνα από τα γυρίσματα μίας ερωτικής σκηνής ανάμεσα στον χαρακτήρα του Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου σε παραλία.

Ο δημιουργός της σειράς αναρτά στο Instagram συχνά, αδημοσίευτο υλικό από τα γυρίσματα του «Maestro». Το βίντεο, που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαρτίου, είναι από τα γυρίσματα της ρομαντικής σκηνής του με την Κλέλια Ανδριολάτου στην παραλία, ως «Ορέστης» και «Κλέλια».

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, οι δύο πρωταγωνιστές έπρεπε να μπουν στα παγωμένα νερά των Παξών, για τις ανάγκες μίας σκηνής. Μπορεί η «Κλέλια» και ο «Ορέστης» να είχαν μία ξεχωριστή στιγμή στη σειρά, αλλά οι δύο ηθοποιοί, αν και κρύωναν πολύ, όπως λέει ο σκηνοθέτης στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram:

«Έπρεπε να κάνουν ότι είναι πολύ άνετοι»

Στο εν λόγω βίντεο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τραβά με την κάμερα τη στιγμή, λίγο πριν γυρίσουν τη σκηνή και μπαίνει πρώτος στη θάλασσα, καλώντας και την συμπρωταγωνίστριά του να τον ακολουθήσει. Στη συνέχεια, ανάρτησε τη σκηνή, όπως προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει:

«Πραγματικότητα vs Ρομαντική σκηνή!🎬 Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;