Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (30/3 - 5/4)
Οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα «κλείνει» το Μάρτιο και «κάνει ποδαρικό» στον «Πασχαλινό» Απρίλιο με λίγες αλλά καλές ταινίες. Η ταινία που αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα επάνω της είναι το «Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών», καθώς πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου roleplaying παιχνιδιού.

Εκτός όμως από αυτή την ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε μερικές βραβευμένες ταινίες, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους πιο σινεφίλ λάτρεις της έβδομης τέχνης.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες:

1. Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών

Υπόθεση: Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα από απίστευτους τυχοδιώκτες αναλαμβάνουν την αποστολή επανάκτησης ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα πράγματα θα στραβώσουν επικίνδυνα όταν πέσουν πάνω στους λάθος ανθρώπους. Η ταινία «Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και τον μοναδικό χαρακτήρα του θρυλικού παιχνιδιού RPG σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση περιπέτεια.

2. Ο Άρχοντας των Μυρμυγκιών

Υπόθεση: Ποιητής, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, ο Μπραϊμπάντι βρισκόταν μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών της δεκαετίας του ’60 στην Ιταλία. Ωστόσο, εξαιτίας μιας τραβηγμένης ανάγνωσης ορισμένων νόμων, ο Μπραϊμπάντι θα βρεθει στη φυλακή λόγω της ομοφυλοφιλίας του. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον πληροφοριοδότη που ευθύνεται για τη σύλληψή του.

3. Το Μπλε Καφτάνι

Υπόθεση: Ο Χαλίμ και η Μίνα έχουν ένα παραδοσιακό ραφείο σε μια από τις παλαιότερες γειτονιές του Μαρόκου. Για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις εντολές των απαιτητικών πελατών, προσλαμβάνουν τον Youssef. Ο ταλαντούχος μαθητευόμενος δείχνει τη μέγιστη αφοσίωση στην εκμάθηση της τέχνης του κεντήματος και της ραπτικής από τον Χαλίλ και πολύ σύντομα τρυπώνει καταλυτικά ανάμεσά τους.

4. Τα Οχτώ Βουνά

Υπόθεση: Τα Οχτώ Βουνά είναι η ιστορία μιας φιλίας. Παιδιά που γίνονται άνδρες, που προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη των πατέρων του, αλλά που μέσα από τα μονοπάτια που παίρνουν τελικά πάντα επιστρέφουν σπίτι. Ο Πιέτρο είναι ένα παιδί από την πόλη, ο Μπρούνο είναι το τελευταίο παιδί ενός ξεχασμένου χωριού στο βουνό. Ενώ τα χρόνια περνούν, ο Μπρούνο παραμένει πιστός στο βουνό, ενώ ο Πιέτρο πηγαινοέρχεται. Οι συναντήσεις τους, τους μαθαίνουν την αγάπη και την απώλεια, τους θυμίζουν από πού έρχονται και αφήνουν το πεπρωμένο τους να ξετυλιχθεί, καθώς ο Πιέτρο και ο Μπρούνο ανακαλύπτουν τι σημαίνει να είναι αληθινοί φίλοι για πάντα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;