Τέμπη - Πατέρας επιβάτιδας τρένου: «Πώς θα μπορέσουν να ζήσουν με τόσες ψυχές επάνω στην πλάτη τους…»
Ο πατέρας μίας εκ των άτυχων επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας έκανε μερικές δηλώσεις για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε για τους 57 νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2. Η δέηση πραγματοποιήθηκε στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Η κάμερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» βρέθηκε στο σημείο και οι οικογένειες των θυμάτων έκαναν δηλώσεις. Ο πατέρας μίας εκ των άτυχων επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, η οποία συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο έξω από το χωριό Ευαγγελισμός είπε στην κάμερα της εκπομπής:

«Θα έπρεπε ήδη να έχουν ομολογήσει. Αυτοί ξέρουν. Θα έπρεπε να έχουν αυτοκτονήσει και ακόμα δεν έχουν ομολογήσει. Είναι δυνατόν;

Ένας μήνας μετά. Πώς θα μπορέσουν να ζήσουν με τόσες ψυχές επάνω στην πλάτη τους… ευχαριστούμε πάρα πολύ»

Ως ένδειξη τιμής και πένθους προς τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, συγγενείς και φίλοι των 57 αδικοχαμένων επιβατών κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια στήλης με όλα τα ονόματα των θυμάτων.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
37'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
0'
60 - 67
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1