Η τεχνητή νοημοσύνη θα γράφει πλέον τα mail της δουλειάς
Η Google είπε ότι αργότερα φέτος σκοπεύει να παρουσιάσει πρόσθετες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο Workspace.

Σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό επενδύει η Google στην τεχνητή νοημοσύνη, καθώς εισάγει χαρακτηριστικά που θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν κείμενο στο Gmail και στα Έγγραφα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AI της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του moneyreview.gr, προς το παρόν η εταιρεία δοκιμάζει τα προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης και τα καθιστά προσβάσιμα σε περιορισμένο αριθμό χρηστών του Workspace, το οποίο περιλαμβάνει το Gmail και τα εργαλεία παραγωγικότητας της Google.

«Είτε είστε πολυάσχολος επαγγελματίας ανθρώπινου δυναμικού που χρειάζεται να δημιουργήσει προσαρμοσμένες περιγραφές εργασίας, είτε ένας γονέας που συντάσσει την πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας με θέμα πειρατές, το Workspace σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια», τόνισε η Johanna Voolich Wright, αντιπρόεδρος του προϊόντος για το Google Workspace.

«Απλώς πληκτρολογήστε ένα θέμα για το οποίο θέλετε να γράψετε και ένα προσχέδιο θα δημιουργηθεί αμέσως για εσάς,» πρόσθεσε σε ανάρτησή της.

Η Google είπε ότι αργότερα φέτος σκοπεύει να παρουσιάσει πρόσθετες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο Workspace, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων που δημιουργούνται αυτόματα στις Παρουσιάσεις και της λήψης σημειώσεων στο Meet.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;