Βρισηίδα Ανδριώτου: «Εγώ τίμησα τη φιλία μου με την Ευρυδίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι. Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να την τηρήσω.»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα για το Survivor All Star, τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Σπύρος είναι αρκετά πιεσμένος, στενoχωρημένος επίσης. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Και όλα τα παιδιά φαίνεται ότι ζορίζονται πολύ και δεν περνάνε καλά εκεί μέσα».

Και για το τέλος της φιλίας της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είπε: «Δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι. Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την τίμησα και έξω, δεν είναι μια παρεξήγηση που έγινε στο παιχνίδι, αλλά έξω. Εγώ μια χαρά τα πήγαινα, δεν είναι ότι δε κράτησα τη φιλία μου».

«Υπάρχει όμως και κάτι που λέγεται σεβασμός και κάπου χάθηκε στη μετάφραση. Αν θελήσω να βγω μαζί της, θα βγω, δε θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν αυτό».

Και κατέληξε: «Όταν γίνεται κάτι που αφορά τον Σπύρο, όλοι πέφτουν σε μένα. Με έχει πιέσει πολύ αυτό. Γι’ αυτό δυο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε τώρα είμαι. Προσπαθώ να πατήσω στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει από το παιχνίδι μη με μπλέκεται, αφήστε με».

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
0'
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;