Αλιόνα Αμπράμοβα: Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της πιο viral παίκτριας του GNTM 2
Η Αλιόνα Αμπράμοβα έγινε η πιο viral παίκτρια από τις auditions του GNTM 2.

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στο σπίτι του GNTM 2, όμως, η Αλιόνα Αμπράμοβα κατάφερε να αφήσει το στίγμα της ανεξίτηλο στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του STAR, καθώς έγινε η πιο viral παίκτρια που έχει περάσει από audition. Όλοι θυμούνται τις ατάκες της και το… “τσίτος”.

Η 30χρονη, πλέον, Αλιόνα, που είναι και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε γνωστό πως γύρισε στην πατρίδα της την Λευκορωσία. Μέσα από τα βίντεο που μοιράζεται στο TikTok, όμως, βλέπουμε μία τεράστια αλλαγή στο πρόσωπό της. Οριακά δεν την αναγνωρίσαμε!

Σε πολλά από τα βίντεο που ανεβάζει στη γνωστή πλατφόρμα δείχνει πως ήταν η ζωή της πριν, όταν της τα πλήρωνε όλα η σχέση της και είχε πολλά χρήματα, και πώς είναι τώρα, που δεν έχει καθόλου λεφτά και χρειάζεται να δουλεύει στην Λευκορωσία. Η ίδια δηλώνει πως είναι χιουμοριστικά βίντεο, καθώς σε παλαιότερο σχόλιο της είχε πει ότι χαίρεται όταν υπάρχουν άνθρωπο να καταλαβαίνουν το… κάπως ιδιαίτερο χιούμορ της.

@aliona_abramava #alionaabramova #tsitobombita #αλλαγες #αλλαξεζωη #θελωναμενιωσεις ♬ European style accordion waltz – shulk

Η Αλιόνα Αμπράμοβα έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στις audition του GNTM 2. Στη φάση εκείνη είχε και τελειώσει και το ταξίδι της στον διαγωνισμό μοντέλων, καθώς, οι τέσσερις κριτές την έκοψαν λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που είχε κάνει σε σώμα και πρόσωπο. Η ατάκα της «έχω κάνει χείλη και τσίτος» έμεινε στην ιστορία και έγινε ένα από τα πιο viral meme του διαγωνισμού.

Δες μερικά ακόμα βίντεο που μοιράζεται η Αλιόνα Αμπράμοβα στο TikTok και δες την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της!

@aliona_abramava #содержанка #мужмиллионер #tsitobombita #ferrari #lambo #auditts #helicopter #yacht #monaco #satisfaction ♬ Satisfaction – DJ Tokeo

@aliona_abramava #ντουμπαι #alionaabramova #αλλαγη #αλλαξεζωη ♬ Habibi Come to Dubai – Drinche

@aliona_abramava #alionaabramova #tsitobombitastyle #σχεσεις ♬ Flowers – Miley Cyrus

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
FT
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
  
 2 
  
 1