MasterChef 7: Ο παίκτης που πήρε τα 1.000 ευρώ - Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση
Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 7 - Ποιος παίκτης κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας

Η πρώτη εβδομάδα του MasterChef 7, απέδειξε ότι ο φετινός διαγωνισμός μαγειρικής του STAR θα είναι πιο απαιτητικός από κάθε άλλη χρονιά και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μαγειρικού εφησυχασμού και… λάθους. Το πρώτο τεστ δημιουργικότητας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/2) σε μία δοκιμασία που ήθελε τους επίδοξους σεφ να σκεφτούν «έξω από το κουτί».

Οι 23 παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ. Μετά το πρώτο Mystery Box,σειρά είχε το πρώτο τεστ δημιουργικότητας, το οποίοι ήθελε τους επίδοξους σεφ να αναδείξουν δημιουργικά στα πιάτα τους το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Η δοκιμασία, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στο MasterChef 7, ήταν μια γνωστή μαγειρική δοκιμασία από τα παλιά. Η κουζίνα γέμισε με διαφορετικά υλικά από όλο τον κόσμο και κάθε διαγωνιζόμενος κλήθηκε να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών, που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες.

Για να μοιραστούν, όμως, τα υλικά, οι παίκτες έπαιξαν πρώτα ένα παιχνίδι γεωγραφίας. Εκεί βέβαια, είχαμε και πολλά “μαργαριτάρια” σχετικά με τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα!

MasterChef 7: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση – Ποιοι είχαν τα καλύτερα πιάτα

Μετά το μικρό παιχνίδι, το μοίρασμα των υλικών και το πέρα της δοκιμασίας. Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών του MasterChef 7 και ανέδειξαν τα καλύτερα. Ο Νίκος Τράκας και ο Moto Moto (Νίκος Ν.) είχαν τα καλύτερα πιάτα και πήραν θετικά σχόλια από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον πρώτο να κερδίζει στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 7.

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες και τους παίκτες που θα διαγωνιστούν στη δοκιμασία αποχώρησης. Αυτοί είναι ο Σταύρος, ο Παύλος και ο Χρήστος.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2